free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Szexisen, nem közönségesen

Borsa         Címkék: finomítás, izgalmas, , ötletek, szexis 0 hozzászólás

Rengeteg nő hiszi azt, hogy ha kirakja mellét, fenekét, egyértelműen szexisek lesz. Ez maximum a pofátlan férfiak beszólogatását vonja maga után, de nem az izgalmas kisugárzást. Ötletek finomításhoz.

Magyar nők ezrei élnek abban a hitben, hogy akkor igazán csábítóak és dögösek, ha a hasukat, a mellüket, vagy esetleg a posijukat helyezik közszemlére. Ennek köszönhető az, hogy sehol máshol a világon - de legalábbis Európában - nem láthatunk annyi kivillanó pocakot, mellet és feneket, mint kis hazánkban. El szeretnénk oszlatni azt a tévhitet is, hogy minden szexi, ami feszül. Ez már azért sem igaz, mert a kötözött sonkán is feszül a borítás, mégsem mondjuk rá, hogy milyen dögös. Nem kell mindig feltétlenül megmutatni a nagyközönségnek, hogy milyen az alakunk, sokkal célravezetőbb lehet, ha csak sejtetünk, ezt pedig már az ókori görögök is tudták.

Egy-két alapszabály, amit érdemes betartani, ha csábítani indulunk. Mindig olyan ruhát vegyünk ami, a saját méretünk. Nagyon sikkes az S-es méret, de nem minden lánynak kell ez - ami egyáltalán nem baj -, a ruhánk címkéjében lévő méretjelzés sosem befolyásolja azt, hogy mennyire vagyunk csábítóak. Ha pedig a nadrágból kibuggyan a derékrésznél az úszógumi, az már cseppet sem dögös, főleg akkor nem, ha még a felső sem elég hosszú.

Nézegess szexis és izgalmas szerkókat!

Melles, hasas csajoknak

Ha mégis szűk a nadrág, de mindenképpen fel akarjátok venni, akkor kombináljátok hosszabb felsőrésszel. Nagy mellű lányok különösen figyeljenek a méretekre, lehet hogy vékonyak és kényelmesen beleférnek a 36-os nadrágokba, de a felsővel más a helyzet: a nagy cicik felhúzzák a póló elejét, ezért aztán elöl sokkal rövidebbnek fog hatni, felhúzódik, a pocak pedig szépen kivillan. Ezért azt javasoljuk, nagyobb pólót és akkor biztos, hogy nem lehet gond, bár tény és való, hogy nehéz ügy, mivel a divatházak nagy része előszeretettel tervez teljesen lapos lányokra ruhákat.

Ha valami nem szép rajtunk, akkor ne mutogassuk, higgyétek el nem baj az, ha nem látnak mindent. Az úgynevezett "haskipólót" csak teljesen lapos hasú lányoknak ajánljuk, bár az idei trendek szerint inkább ők se hordják. A pici-poci egyébként nagyon szexi tud lenni, de nem kell mutogatni, mert bármennyire is kicsi az a poci, buggyani fog leülésnél. Kevés annál kiábrándítóbb látvány van, mintha egy lány hasa rábcuppan a nadrágra és erre még fel is hívja a figyelmet. Nem gond a nagy has, sok férfiember oda van érte, de nem kell közszemlére tenni.

Már nagyanyáink is tudták, hogy a tűsarok a nő fegyvertárának egyik legfontosabb kelléke, bármennyire is közhelyes megállapításról van szó, de egy biztos, viselni tudni kell. Meg kell tanulni tűsarkon járni, pont úgy, mint a biciklizést. Igen szórakoztató az a lány, aki botladozik a 12 centis sarkakon és közben csábítóan pislog a kiválasztott férfira, teszi ezt mindaddig amíg a tizedik lépésnél le nem borul az "emelvényről". Ha új cipőt vesztek, mindig próbálgassátok benne a járást otthon, de már a butikban is el lehet kezdeni. Ha nem érzitek elég biztosnak a lépteiteket, akkor az az önbizalmatokra is kihatással lesz és bármit is csináltok egész addig, tuti nem lesztek csábítóak amíg le nem ültök. A magas sarkú cipők nyújtják a lábat és formázzák a bokát, de figyeljetek arra, hogy csak olyan magasa sarkat válasszatok, ami még kényelmes, mert 2 óra után igencsak elkezd fáradni a láb.

A kávét ebben a szerelésben tuti ágyba kapod...

Első szett

Bárki lehet csábító az ágyból felkelve kócosan is, csak a megfelelő "optikai tuningokat" kell segítségül hívni. A selyem az egyik legsejtelmesebb anyagok egyike, lágyan és izgatóan követi a test vonalát, ha például kevertszálas anyagból készült pizsamát választunk, akkor azt is elkerülhetjük hogy gyűrött szerelésben ébredjünk. A kevertszál az jelenti, hogy anyagot nemcsak pamutból vagy selyemből készítik hanem valamilyen más adalékkal együtt szövik, ezt mindig megtaláljátok a ruha címkéjében. Ne ijedjetek meg a polyestertől - műszál - sem, már elmúltak azok az idők amikor ezek a ruhák egyet jelentettek az állandó viszketéssel és kiütésekkel, azonban arra figyeljetek, hogy az összetételben a műszál aránya ne haladja meg az 50 százalékot. Nem kell egy pizsamának vagy hálóingnek csipkéből lenni csak azért, hogy kellőképpen szexisek legyünk benne, a lényeg az, hogy kényelmes legyen és érezzük be magunkat komfortosan.

Első szett: Pizsama, Köntös: Etam

Kacér, de nem közönséges

Második szett

A kiskosztümökkel már korábban fogalakoztunk, ezért erre most nem térünk ki külön. Egy kötött pulóver is lehet dögös, ha jó a szabásvonala, ez a V-nyakú, sálgalléros fazon kiemeli a dekoltázst, de ha ezzel még mindig nem érezzük magunkat elég csábítónak, akkor rakjunk a nyakunkba hosszú nyakláncot, persze csak a jó ízlés határáig. Már a középkorban fény derült arra titokra, hogy a kivillanó vállak igen nagy hatással vannak az ellenkező nemre és ez napjainkig sem változott meg. Ha dekoltázsotokat nem érzitek elég csábítónak, akkor nyugodtan engedjetek szerepet a vállaitoknak, a hatás nem fog elmaradni. Az ékszerek is kihangsúlyozhatják a szépségeteket, de vigyázzatok arra, hogy milyet választotok, ne legyen rajtatok túl sok. Ha nagyon csillogtok az cseppet sem lesz csábító.

Második szett: Nadrág, Zakó: XX by MEXX; Pulóver: MEXX; Harisnya: Calzedonia; Cipő: Christian Lacroix, Bizancz Boutiqe; Fülbevaló: Thomas Sabo; Gyűrű : Thomas Sabo

[PAGEBREAK]

Harmadik szett

A fekete kosztüm alapjaiban véve nem egy dögös darab, azonban ha megfelelő kiegészítőkkel kombináljuk, az egyébként unalmas ruhánk rögtön csábító dívát varázsol belőlünk. A piros az egyik legerotikusabb szín a palettán, a vörös és fekete pedig klasszikus és megunhatatlan párosításnak számít. Bátran vegyetek fel mintás harisnyát, azonban ha a minta mellett döntötök, akkor a harisnya ne legyen 30 dennél vastagabb, mert az már kicsit óvodás hatást fog kelteni. A minták kiválasztására is figyeljetek, szaloncukor vagy kismackó nagyon édes és hozzáillő szoknyával vagy nadrággal nagyon vidám külsőt kölcsönözhet a viselőjének, de dögöset sajnos nem.

Harmadik szett: Kosztüm, Ing: MEXX; Ing: MEXX; Harisnya: Wolford; Táska: TREND2; Cipő: Zanotti, Bizancz Boutiqe; Nyaklánc, Karkötő: Thomas Sabo

Negyedik szett

A selyemről már a korábbiakban beszéltünk, jótékony hatását, pedig nem lehet elégszer kihangsúlyozni. A legjótékonyabb hatása, hogy egyben ápol és eltakar, de ez persze csak akkor igaz, ha megfelelő mértet választunk, a selyemruha ugyanis eldeformálódik a testen, ha túl kicsi a viselőjére. Egyre azonban vigyázzatok, ha leisszátok a ruhátokat biztos, hogy foltos lesz száradás után - ez a selyem kevés rossz tulajdonságának egyike. Ha nem túl díszes a ruha, akkor dobjátok fel ékszerekkel, este lehet ezekből is egy kicsit sok, nem fogja elrontani az összhatást. Ha randizni mentek nem kell harisnyát vennetek, de ha valami puccos partira, vagy bármilyen hivatalos rendezvényre vagytok hivatalosak, akkor ezt nem tudjátok elkerülni, ilyen eseményekre illetlenség meztelen lábbal érkezni.

Negyedik szett: Ruha: Signora; Cipő: Lorenzi, Bizancz Boutiqe; Nyaklánc, Karkötő, Fülbevaló: Thomas Sabo

Szexis darabok

Ötödik szett

A bunda mindig is a csábító nők egyik legjobb barátja volt, de a lelkes állatvédőknek sem kell megijedniük, napjainkban már nagyon jó minőségű és szép műszőrméket gyártanak a szivárvány összes színében. Legyen szó bármilyen szőrméről - mű vagy eredeti - egy mindegyikre igaz: meg kell tanulni viselni őket. Nem szégyen, ha a tükör előtt gyakoroltok, az már sokkal inkább, ha úgy hordjátok a bundátokat, mintha széldzseki lenne. Bármivel is veszitek fel csábítóak lesztek, ezek a kabátok önmagukért beszélnek.

Ha csizmát vesztek fel, mindig figyeljetek arra, hogy a szára rásimuljon a lábatokra, a lötyögő csizmaszár olyan hatást kelt, mintha gumicsizma lenne rajtatok. Szerencsére napjainkban már gyártanak csizmákat vékony és vastag lábú lányoknak egyaránt, ezeket azonban fel kell kutatni, ha téli lábbelit kerestek mindig szánjatok rá elég időt mert a megfelelő darabot. Nem biztos, hogy az első üzletben fogjátok megtalálni.

Ötödik szett: Ruha: MEXX; Bunda: egy amsterdami turkálóból; Harisnya: Donna B.C.; Öv: Stylist sajátja; Csizma: Casadei, Bizancz Boutique

A fotók a Goa Home-ban és a Kempinski Hotel Corvinusban készültek. Köszönjük a segítségüket.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés