free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Carrie Bradshaw álma: cipőkerék

Borsa         Címkék: álma, cipőkerék, cipőmániások, hong-kong-i, tároló 0 hozzászólás

Egy hong-kong-i cég megalkotta a cipőmániások tároló-álmát, az egyszerűen dizájnos cipőkereket. Az alkalmatosság egyszerre 30 pár lábbeli tárolására képes és mindemellett még kifejezetten jól is mutat.

A cipőmánia a nők esetében tulajdonképpen még a megbocsátható kategóriába tartozik, ráadásul a bennünk élő Carrie Bradshaw ellen olyan túl sokat úgysem tudunk tenni... A felhalmozott nagy vagy még nagyobb mennyiségű lábbeli tárolása azonban problémás dolog. Erre nyilván lehet az mondani, hogy nagyobb problémánk ne legyen... Mindenesetre ha abban a szerencsés helyzetben vagyunk, hogy ilyen gonddal állunk szembe, nem kell sokáig aggódnunk, ugyanis van megoldás: a cipőkerék.

Színek szerint

A cipőkerék egy formabontó tároló alkalmatosság, a hong kong-i Rakku Designs terméke. Egy olyan kerékre emlékeztető, fém szekrényke, melyben méretéhez képest kifejezetten sok, összesen 30 pár cipő helyezhető el. Papucsok, félcipők, magassarkúk tárolására alkalmas, viszont magas szárú cipők, csizmák legfeljebb összehajtogatva férnének el benne, így azokat sajna nem ajánlatos ebben tartani.

Csizmáknak nem annyira jó...

A legjobban akkor mutat, ha a cipőket a képen látható módon színárnyalatok szerint helyezzük el benne. Ebben a formában ráadásul egyszerre láthatjuk az összes cipőt - akár még forgathatjuk is a kereket - és így keresgélés, kuplerájgyártás nélkül választhatjuk ki az aznapi öltözékünkhöz a legmegfelelőbbet.

A termék a Rakku Designs honlapjáról megrendelhető ezüst, fehér, fekete és pink színekben, 65 dolláros áron.Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés