free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Tegyünk jót!

Borsa         Címkék: adomány, forint, gyűjtés, , segítség 0 hozzászólás

Valljuk be őszintén, a pénztácánkban lapuló egy- és kétforintosokkal a legritkább esetben fizetünk, ennek megfelelően csak gyűlnek, gyűlnek. Meg is szüntetik őket, de előtte fordítsuk jótékony dologra.

Nem kell ahhoz állattartónak lenni, hogy néminemű együttérzést és felelősséget érezzünk az elhagyott, magányos "árvaházi" állatok iránt. Biztos vannak olyanok szép számmal, akik folyamatosan támogatják a mindig pénzszűkében lévő menhelyeket, de most itt az alkalom, hogy akik eddig nem tették, azok is hozzájáruljanak, mondjuk a Noé Állatotthon Alapítvány zökkenőmentesebb működéséhez.

Sok kicsi, sokra mehet

A Magyar Nemzeti Bank 2008. március 1-jén bevonja a készpénzforgalomból az egy- és kétforintos érméket. A Noé Állatotthon Alapítvány Minimenhely részlege arra kéri az állatbarátokat, hogy gyűjtsék össze a végnapjaikat érő érméket és adományozzák az állatotthonnak. Az Állatotthon könyvelése alapján, jelenleg bankszámlájukon 43 682 Ft található, a MiniMenhely-programjuk 18 836 Ft-ból gazdálkodhat. Egy kutya ellátása átlagosan 451 Ft-ba kerül naponta, tehát a bankszámlájukon lévő teljes összeg jelenleg 142 kutya egyetlen napi ellátására elegendő. Jelenleg 250 kutyáról, 70 cicáról és számos egyéb állatról gondoskodnak. Természetesen nem csak egy napig - hanem amíg ez szükséges.

Ha mindenki kimarkolja a pénztárcájából, befőttesüvegéből, kínai dísztáljából az egy és kétforintosait és nem beváltatja, hanem elballag vele a Noé Állatotthonba, sok kicsi sokra megy alapon, sok boldogtalan állaton segíthet - nem is kicsit. S, ha már úgy is ott vagyunk, el is gondolkodhatunk azon, hogy nem férne el otthon valamelyikőjük.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés