free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Genetikai nagybumm

HT         Címkék: genetikai, hímtag, manipuláció, nagybumm, születésszabályozás 0 hozzászólás

Hímtagunk szerint a genetikai diszkrimináció, a születésszabályozás és bármilyen nemű belepiszkálás a természet szokásos rendjébe, megbosszulja magát. A manipuláció eszközei pedig változatosak.

Az alap, hogy az ember a Föld második legnagyobb meteorit-becsapódása, és egy ideje mesterséges csúcsragadozóként uralkodik a környezetén, aminek semmi köze a természethez. Nagyon régen elmúltak azok az idők, amikor csak nekünk serkent a gyenge, maghozó fű, és a gyümölcstermő fa a természet lágy ölén, és csak nekünk pezsdültek az állataink nyüzsgésétől a vizeink és a szárazföldjeink. Manapság a modern földlakók nagyrésze műanyagi kondíciókkal élvezi evolúciós egyeduralmát. Egy ideje az emberi élet legalább annyira természetes, mint a fogamzásgátló tabletta, vagy mint a mesterséges megtermékenyítés.

Toy Dolls: Glenda and the test-tube baby

Lombikprogram

Az ember reprodukciós kényszere, amellett, hogy nemi ösztön és isteni küldetés is, de hasznos például az elöregedés és a kihalás ellen. A szaporulatot mindenki bírja. A szülők általában büszkék a gyerekükre, a közvélemény is örömmel fogadja az utánpótlását. A szaporulat a fogyasztói társadalom jövője, a gyerekvállalás meg közösségi igény. Nagy szerencsénkre manapság egy nem hagyományos módon fogant gyermek lehet evolúciós evidencia és/vagy isteni teremtmény is egyben. És annak ellenére, hogy a meddőségnek funkciója van, tavaly óta nemcsak házasok, hanem a szinglik is törvényesen lombikprogramozhatnak Magyarországon.

Meddőkúra

A meddőség biológiai zavar, tipikus civilizációs tünet. A meddőséget egyre kevesebben hiszik büntetésnek, vagy átoknak, leggyakrabban betegnek tüntetik fel a szaporodásban egészségügyileg akadályozott illetőket. Egy meddő a szülei génörökségének és/vagy az élet mérgeinek köszönheti a szaporodásképtelenségét. A hazai és európai szabályozás szerint a meddőség kezelése orvosi eljárás, ami olyan illetőkön segít, akik hagyományos úton nem tudnak utódot létrehozni. Egy meddő orvosi segítség nélkül nem tud megtermékenyülni illetve megtermékenyíteni. A mesterséges reprodukció növeli a gyermekek számát és elvileg a szaporodási szabadságot, hiszen olyan illetőknek is lehet utódja, akiknek eddig nem adatott meg. Annak ellenére, hogy a meddőségnek általában oka és funkciója van, manapság egyre népszerűbbek az önreprodukciót elősegítő technológiák, amiknek legjellemzőbb tulajdonsága az, hogy elszakadnak a szextől.

Az első műgyerek

A Föld első lombikgyerekét, Louise Brown-t hat hónapnyi terhesség után császármetszették ki édesanyja méhéből 1978-ban, Angliában. Az egykori világszenzáció, az első lombikutód három évvel ezelőtt házasodott, és idén januárban hozta világra hagyományos módon fogant kisfiát.

Legális műszaporulat

A mesterséges születésszabályozás egyidős a civilizációval. A népesség létszámellenőrzése az emberiség törzsfejlődési vágya. A folyton hadban álló ókori spártaiak szakadékba dobálták az életre alkalmatlannak ítélt újszülötteket, a modern kor első sterilizációs törvényét pedig az USA-ban hozták 1907-ben. Kínában a mai napig a sterilizálás az egyik eszköz a hatalom kezében a túlszaporodás megakadályozására. Magyarországon nem lehet akárkit sterilizálni, de mesterségesen megtermékenyíteni sem. A törvényes műszaporodásra házasságban, vagy regisztrált élettársi kapcsolatban élők pályáznak legjobb eséllyel, de múlt év decembere óta egyedülálló meddő nők is legálisan teherbe eshetnek művi úton. Viszont annak ellenére, hogy a mesterséges megtermékenyítésnek köszönhetően Magyarországon évi 2000 lombikgyerek erősíti a népszaporulatot, kiveszőben a magyar.

A mesterséges megtermékenyítés lehet, hogy evolúciós evidencia és/vagy isteni adottság, viszont a genetikai diszkrimináció veszélyesebb (http://youtube.com/watch?v=Yr1IB9RVE_U), mint a hidrogénbomba.

 


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés