free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Telt lányt öltöztettünk

Borsa         Címkék: divat, lány, öltöztetés, tanácsok, telt 1 hozzászólás

Ez alkalommal a duci csajok kapnak öltözködési tanácsokat a Ruhás Lányoktól. Attól, mert valaki kissé molett, még kinézhet nagyon szexisen, csábosan és divatosan. Íme néhány igazán használható ötlet.

Az elmúlt hetekben kezeink közé került már fiús és körte lány, de duci lányokkal még nem foglalkoztunk. Most rajtuk a sor. Sokan gondolják azt, hogy kicsit teltebb lányok nem lehetnek csábítóak és izgalmasak, hiszen a divatlapok megállás nélkül azt sulykolják belénk, hogy csak az "elől deszka, hátul léc" csajok lehetnek igazán szexik. Ezen a héten ezt próbáljuk megcáfolni.

Dorka teljesen meg van elégedve magával, egyáltalán nem szeretne a címlapokon mosolygó 34-es méretű csajokra hasonlítani, de öltözködni ő is szeret. Nagy kaland volt átöltöztetni.

Nézegesd, hogyan öltöztettük át Dorkát!

Sok a tévhit

Rubens képein, szinte kivétel nélkül csak teltkarcsú modelleket láthatunk - tehát alapvetően a festő által szépnek talált nők nem felelnek meg a mai trendeknek - mégis a megkérdezett férfiak nagy része mind szépnek és csábítónak találta Rubens modelljeit. Tisztában vagyunk azzal, hogy egy duci lány sokkal nehezebben talál magának előnyös ruhát, mint mondjuk egy S-es lány - ezzel a problémával mi stylistok is sokszor szembesülünk. De nem szabad feladni a keresést csak azért, mert nem találtok megfelelő ruhát az első boltban.

A másik tévhit a ducik ruhatárával kapcsolatban az, hogy sokan közülük szinte mindig feketében és bő ruhában járnak - ápol és eltakar alapon. A bő, szinte szabás nélküli ruhák eltorzítják a testet és nemhogy palástolják a hibákat, de sok esetben még fel is nagyítják őket. A fekete pedig igaz, hogy slankít, de sápaszt is egyben, és valljuk be, az egyik leglehangolóbb szín; viselőjére a legritkább esetben mondják azt, hogy: "Milyen vidám egyéniség lehet ez a lány?". Egy viszont biztos a mintákkal óvatosan kell bánni, mert a például egy nagy pöttyös szoknya még egy 36-os popsiból is legalább 40-eset varázsol. De a színekkel játszhattok bátran.

Az viszont tényleg nem mindegy, hogy milyen szabásvonalú ruhát választotok ki, a trapéz nadrágokat kerüljétek el messziről - szerencsére idén már nem trend. Ugyanez a helyzet az úgynevezett 7/8-os nadrágokkal is, sok üzlet azt sugallja, hogy ez legmegfelelőbb nadrághossz duciknak, de ez tévedés, sok lány úgy fog kinézni benne, mintha kinőtte volna, inkább válasszatok hosszú nadrágot.

A Ruhás Lányok "Csajok vagyunk, kettő a sok közül, akik mertünk, és az álmaink után eredtünk. Azon az úton haladunk, amelyet mi jelölünk ki saját magunknak, és mindenkit biztosíthatunk arról, hogy igen, "ha nagyon akarod, akkor tényleg bármi sikerülhet". Főiskolával, nagy adag szerencsével, no meg merészséggel, egy jó porciónyi stílusérzékkel, újítani vágyással és mérhetetlen mennyiségű olvasmánnyal felpakolva indultunk utunkra. A "ruhás lányok" mára már csak így aposztrofálnak bennünket, akik képesek őrült határidőket betartani és valószerűtlen elképzeléseket megvalósítani legyen szó akár fotóról vagy hajshow-ról, divatbemutatóról. Szeretjük a lehetetlent, ez mindig felvillanyoz, átlépni a kereteken és adni egy nagy pofont a sztereotíp világnak. Ti és mi együtt olyat tudunk kreálni, amivel kifordítjuk a világot a megszokott vágányairól."

A szoknyák is okozhatnak meglepetéseket, mindenkit óva intünk a körszoknyáktól, valamint a rakott és gyűrt anyagoktól, mert ezekben sajnos tényleg olyanok lesztek, mint aki magára tekert egy cirkuszi sátrat. A zakók is sok veszélyt rejthetnek, mindig próbáljatok fel többet belőlük; a titok nyitja a megfelelő hosszban rejlik. Ha túl rövid, akkor az nagyon kiemeli a popsit, ha meg hosszú akkor a derekatok fog eltűnni. Ne ijedjetek meg a szűkített fazontól sem, ha eltaláljátok a méretet, akkor optikailag vékonyítja a derekat, úgy, hogy közben nem emeli ki a csípőt előnytelenül.

Első szett:

Az előbb már beszéltünk a nadrágokról, de nem lehet elégszer elmondani, hogy a trapéz fazont messziről kerüljétek el, és sajnos ugyanez vonatkozik a csőnadrágokra is - ne aggódjatok, nem a ti hibátok ha ezek a fazonok nem állnak jól, ez még nem jelenti azt, hogy nem fogtok olyan nadrágot találni ami igazán passzolni fog hozzátok. Az egyenes szabású fazonok például szinte mindig befutók lehetnek, függetlenül attól, hogy élére vasalt vagy farmer nadrágról legyen szó. A nadrág derekát illetően pedig hanyagoljátok mind a teljesen csípőfazont, mind pedig a magas derekat, ebben a tekintetben a duci lányokra ugyanaz vonatkozik, mint a körtékre.

Nadrág is jó, szoknya is jó

A másik trükk, amit mindig érdemes figyelembe venni a réteges öltözködés - ami télen különösen célszerű. Ha az ing alá felvesztek egy csipke topot akkor az öltözéketek rögtön csábító lesz, nem pedig unalmas, és ha mindezt egy hosszú nyaklánccal kombináljátok, a hangsúly a dekoltázsotokra fog terelődni.Ha már itt járunk álljunk meg egy két mondat erejéig a dekoltázsnál. A duci lányok általában nagy mellel vannak megáldva, amit nem szégyen, sőt szinte kötelező hangsúlyozni. Ehhez viszont meg kell találni a megfelelő melltartót. Azt is érdemes tisztázni, hogy ez sem lesz egyszerű feladat, a bevásárló központok üzleteiben sajnos ritkán lehet sikerrel járni, de a hipermarketek fehérnemű osztálya tartogat meglepetéseket a számotokra.

A push-up melltartók sokszor nemcsak megemelik a melleket de szép formát is kölcsönöznek nekik, viszont a kivehető szivacsbetétet mindig vegyétek ki, az a teljesen lapos lányoknak előnyös, nektek kicsit túlzás. Lábbeli választás esetén a duci lányok inkább válasszanak magas sarkú cipőt, mert az optikailag nyújtja az alakot, és higgyétek el nem lesz kényelmetlen viselet, főleg ha megtaláljátok a nektek megfelelő magasságot.

Első szett:Nadrág - Ulla Popken, Zakó - Ulla Popken, Csipkés top - Ulla Popken, Nyaklánc - Ulla Popken, Blúz - Ulla Popken, Csizma - Deichman

Második szett:

Minden duci lány titkos fegyvere lehet, egy jól kiválasztott felsőrész, válasszatok elasztikus anyagból készültek, mert az formázza a felsőtestet, és lehetőség szerint olyat amibe melltartó rész is van belevarrva. Ha inget vesztek rá, akkor akár választhattok áttetszőt is, az eredmény nem fog elmaradni, és nem kell attól a félnetek, hogy közönségesnek fogtok tűnni.

[PAGEBREAK]

A testre simuló szoknyától sem kell megijedni, nem fogja elrontani az összhatást, sőt. Ha azonban ilyen fazont választotok akkor figyeljetek oda az anyag vastagságára, kerüljétek el a túlságosan vékonyakat, mert az előnytelenül sokat fog megmutatni az alakotokból. A rövidebb szoknyák sem az ellenségeitek, sokakban él az a tévhit, hogy a szép láb csak és kizárólag vékony lehet - nagyon sok olyan duci lány van, akinek szép a lábszára, ha pedig így van, akkor miért ne mutatná meg. Viszont a nagyon harsány színű harisnyáktól óva intünk titeket, csak azért mert ebben a szezonban trend még nem jelenti azt, hogy mindenkinek jól áll.

Második szett:Szoknya - Ulla Popken, Ing - Ulla Popken, Felsőrész - Ulla Popken, Nyaklánc - Ulla Popken, Csizma - Deichman

Harmadik szett:

Nyugodtan játszhattok a színekkel, csak azért, mert valamelyik ruhadarab rajtatok élénk színű, még nem fogtok óriási puncstortának tűnni. A titkok nyitja ebben az esetben is abban rejlik, hogy ne essetek túlzásba. Ha mondjuk egy pink inget választotok, akkor azt kombinálhatjátok feketével vagy szürkével, de a pirostól óva intünk titeket. A felsőrészeknél figyeljetek arra, hogy milyen anyagból készült; az elnyúlt pólók senkinek nem állnak jól, de a duci lányoknak különösen előnytelenek. Ha keresgéltek, próbáljatok fel minél több inget, mert egy jó fazonú ing karcsúsítja az alakot, ellenben a pólóval.

A mosoly a lényeg

Idén is nagy divat a poncsó, amire tényleg igaz, hogy ápol és eltakar, arról nem is beszélve, hogy bátran kombinálhatjátok farmerrel, szövetnadrággal vagy akár szoknyával is. Alacsony lányok figyeljenek arra, hogy ne legyen rájuk túl hosszú, mert az össze fogja őket töpöríteni és az cseppet sem lesz előnyös. Bármit vesztek fel, a lényeg az, hogy érezzétek benne magatokat jól, és sose higgyétek el azt, hogy csak a vékony lányok lehetnek dögösek és csábítóak.

Harmadik szett: Nadrág - Ulla Popken, Ing - Ulla Popken, Bross - Ulla Popken, Poncsó - Ulla Popken, Csizma - Deichmann

A Ruhás LányokLÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés