free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Az 5 legkényelmesebb partytáska

Borsa         Címkék: kényelmes, lista, öt, partytáska, praktikus 1 hozzászólás

A táska okozza a legtöbb dilemmát a női kelléktár meghatározó darabjai közül. Nem lehet sem túl nagy, sem túl kicsi, és jó, ha mindenhez passzol, főleg, ha bulizni megyünk. Íme az öt legpraktikusabb.

Minden nőnek ezek a legnehezebben kiválasztható kiegészítők, hiszen nem mehetünk óriási cekkerrel szórakozni, ami borzalmasan kényelmes ugyan, de mozdulni sem bírunk tőle. Ám, ha nem viszünk magunkkal semmit, akkor meg a zsebeinket kell teletömködnünk a női fegyvertár egy-egy nemesebb darabjával, ami megint csak bután néz ki. Így, hogy nyugodtan tudjunk szórakozni, kénytelenek vagyunk magunkkal cibálni egy kisebb darabot, viszont ezeknek legalább három alapvetésnek kell megfelelniük: kicsi legyen, de nem elhagyható, szabadon tudjon mozogni benne az ember, és passzoljon az aktuális szettünk színeihez, azaz bármihez. Most az "ultimate" darabokból próbáltuk kiválasztani az öt legjobbat.

Nézegess praktikus bulitáskákat!

A csodálatos rózsaszín - Mexx

Hosszú fülével rögtön kisegít mindek abból a gondból, miszerint hova is tegyük a borítéktáskánkat, hogy ne hagyjuk ott rögtön az első rundnál a pulton. Csak átvetjük a vállunkon, és már velünk is marad egész estére, mégis megtartja az alapvető cipelő funkciót; a rúzs, a púder, a pénz, a telefon, no meg a kulcsaink is mind beleférnek. Rózsaszíne tökéletes, hiszen alapszínekhez, azaz feketéhez, barnához, szürkéhez tökéletesen alkalmas viselet, és még fel is dobja egy kicsit a bulizós szettünket.

Halálfejes koronás - AsiaCenter és saját gyártmány

Hogy méltán adózzunk a mostani halálfejes, csillogós, aranyos, ezüstös divatőrületnek. Ez egy mesés darab, hiszem ez is rendelkezik füllel, aminek a különlegessége, hogy egybe van kapcsolva a zipzárral (így soha nem eshetünk abba a hibába, hogy mellényúlunk), színeiben felvehető bármihez, és nem kell a nagyzsebes nadrágokon gondolkodnunk folyamatosan. Ezzel biztosan a buli királynői leszünk, hiszen csillog, mint Salamon legnemesebbik testrésze, és ez el is várható tőle hiszen, Swarovski kristályok díszítik.

Tuti tipp: Ti magatok is legyárthattok ilyen darabot egy kis fantáziával; sablont kell hozzá készítni, kirakni kristályokat a kívánt alakzatba, majd felvasalni a megfelelő táskára, és kész.

Okkersárga szegecselt - Mexx

Megint csak a kisfülűek társaságát gazdagítja, de a színe mindent visz. Jó barnához, zöldhöz, ocelothoz. Egy hasonló csizmával, és egy csokoládé, kötött ruhával visszafogott vacsorához, majd utána egy pirkadatig tartó "dancing queen"-hez isteni. Elég nagy ahhoz, hogy minden beleférjen a vadító sminkhez, de nem húzza le a vállunkat. Praktikus megoldás.

Újrahangszerelve - a stylist saját műremeke

Nekünk a személyes kedvencünk, hiszen tuti nem hagyod el, nem kell kicsit sem törődni vele, és lehet izegni-mozogni, pörögni-forogni benne. Minden belefér - többzsebűek előnyben -, és akár öv helyett is tökéletes viselet lehet. Csak véletlenül se kanyarodjunk vissza az elrongyolódott, egyzsebesünkhöz.

Iciri ezüst - AsiaCenter

Ezt a darabot azért szerettük volna megmutatni, mert sokan nem tudjuk jól kivonatolni a nagy táskánk teljes tartalmát, így ezt azoknak ajánljuk, akiknek nem megy még tökéletesen a szelektálás. Első látásra kicsikének tűnő ezüst, amit igenis naggyá lehet tenni; belefér egy plusz póló, sminkcucc, kulcs, pénz, telefon, cigi, kártya a jósláshoz, kabalakő és egyéb nyalánkságok. Kipróbáltuk. Pluszban még a színe is jó, és füle is van. Úgy gondoljuk, többet nem is várhatunk el egy igazi partytáskától.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés