free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Izompakolás

HT         Címkék: élsport, hímtag, izom, káros, 0 hozzászólás

Úgy gondoljuk, hogy az emberi test szép, és senkinek sincs joga küllem alapján megítélni valakit, de a Hímtag szerint a női izom manapság nem divat, az élsportolás pedig kifejezetten káros.

Annak ellenére, hogy az éntudat három éves korunkra a legtöbbünkben kialakul, és nem lehet akárkiből sztársportoló vagy Michael Jackson, az edzettség nem bűn. Az élsport viszont kábé annyira egészségtelen, mint a rockszakma. Bár kétségtelen, hogy mindkettő jövedelmező üzletág, de a túlzásokba itt is, ott is belehaltak már jó páran. A tömegsportban az a klassz, hogy önkéntes, már ha nem számítjuk bele a szórakoztatóipari befolyást, a testépítés pedig negyven éve népszerű sport világszerte.

Az eszünk megáll!

Milliók foglalkoznak önszántukból a kelleténél többet mell, váll, hát, comb, vádli, bicepsz, tricepsz izmaikkal, a haspréssel és a felüléses törzsfordítással. A testépítés, ellentétben az anorexia nervosával és a fittnes-szel, a testtömeg növelésről szól, és abban különbözik az elhízástól, hogy nem zsírtermelő, hanem húshibrid sport. A testépítőágazat jelenleg megosztott, létezik a kokszos és a nem kokszos vonal, de napjaink herionsovány testtrendje egyiknek sem kedvez. Az elmúlt évtizedek szárnyalása után, manapság csupán a fitnesspornókban, az amazonoknál, és az izomfüggőknél bírják a testépítést. Az átlag csaj nem vágyik negyvenes bicepszre, és egyébként is csak harminc fölött kezd kondizni. Alap, hogy mindenki azt csinál a testével, amit akar, de riasztó, ha egy csaj lerak szkanderban.

Közhelyek

A testépítést még a bulvárművészek is lenézik. Az meg közhely, hogy a test nem minden és, hogy nem kell izom, mert a szellemi erő is elég. Az is közhely, hogy egy értelmiségi nem bírja a testépítést. Ezt a régiek osztályellentétnek, a maiak szubkultúrák nézeteltérésének hívják. Viszont a legismertebb izmos osztrák közéleti, politikai szerepvállalása óta a testépítők és értelmiségiek közti konfliktus enyhülőben. Akadnak köztünk izmos írók, festők, zenészek, és karosszérialakatosok. A juppizáshoz is hozzátartozik a sportos életmód, de jellemzően egy értelmiségi idegenkedik az izompakolástól. Pedig egy testépítő is ember, aki tonnákat mozgatva edzi testét, és reggelente újságot olvas kalóriatáblázat helyett.

Lift & carry

A felpakol és hord mozgalom követői úgy kapatják ölbe és cipeltetik magukat, mint a küszöbszinten átsegített mennyaszony. A lift & carry nevű szexuális játék résztvevői önkéntesek és jellemzően heterók. A játékot leggyakrabban párban űzik, a nő résztvevő nagy teherbírású, a férfi gyengébb fizikumú. A fenti felvételen láthatóakkal ellentétben a lift & carry űzhető szexuális előjátékként és főműsorszámként is. A főműsorszám, azaz amikor a szexelés egyenlő a cipelgetéssel, izgalmasabbá tehető különböző kiegészítőkkel, úgymint anyai ösztön, pelenka, gázálarc, vegyestechnika alkalmazása esetén pedig Andráskereszt.

Tökéletes testtípus

Nagy szerencsénkre mindenki azt csinál a testével, amihez kedve és pénze van. Egy emberi test egyelőre nem szabvány, és a testépítők gyerekei sem születnek izmosabb alkarral, mint a nem testépítőkéi. Jelenleg minden testtulajdonos hozott anyagból dolgozik: génörökség, táplálkozás, sport és alakítja mesterségesen porhüvelyét. Tökéletes test nincs, és arra meg még várni kell egy kicsit - de ahogy a technotudomány fejlődik nem túl sokat -, hogy valaki tökéletes típusú testet választhasson magának. A tökéletes típustest korában nem lesz plasztikai korrekció, diéta, slankító fekete ruhák, és zsírlesírás. A tökéletes típustest hosszas tudományos- és közvélemény- kutatási tevékenység után éppen annyira lesz izmos, amennyire azt a fogyasztói igények és a gazdasági haszon diktálja. A tökéletes típusttest előállításához nem lesz szükség szexre, mert a nagyipari nemzése gazdaságosabb. A tökéletes típustest az örök élet, erő, egészség ígérete lesz, máramennyire ez egy sorozatgyártmánytól tellik.

Bízom az emberekben, és egészen biztos, hogy a tökéletes típustest korában, az új életek teremtői, az utódelőállítók, felelősségük teljes tudatában hozzák majd össze a tökéletes típustestű műgyerekeket.

 


Kapcsolódó cikkek

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés