free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Sajátbejáratú bögre

Borsa         Címkék: bögre, cseles, kulcsos, munkahely, sajátbejáratú 0 hozzászólás

Azt senki sem szereti, ha a munkahelyi közös konyhából eltűnik a bögréje. Eddig azonban nem volt igazán hatékony módszer a bögretolvajok elleni védekezésre, most már van, de nem gyártja senki.

Azt senki sem díjazza különösebben, ha például a munkahelyi közös konyhából csak úgy fogják, és ellopják a bögréjét. Sőt, vannak, akik arra is háklisak - egyébként jogosan -, ha valaki csak kölcsönveszi a bögréjüket egy kávé elfogyasztásának erejéig. Nos, egy fiatal izraeli tervező kiagyalta erre a voltaképpen tökéletes megoldást: a kulcsos bögrét.

Az Efrat Gommeh által tervezett bögre oldalában egy lyuk van, pontosabban egy cseles kis zár. A lyukas bögrét ugye nem éri meg ellopni, és inni sem nagyon lehet belőle. Viszont, ha a tulajdonos behelyezi a kulcsot, azzal betömi a lyukat, és a bögre alkalmassá válik funkciójának betöltésére. Ennyi.

A kis cseles

A tervezést a Beck's sörgyár által szponzorált Beck's Prize elnevezésű dizájnversenyen különdíjjal jutalmazták. Azonban, ami a legmeglepőbb, hogy egyetlen gyártó cég sem csapott le az ötletre, így sajnos egyelőre csak várakozik arra, hogy végre megkezdődhessen a sorozatgyártás, és a forgalmazás. Pedig tippünk szerint nagyonis lenne kereslet a termékre.

Gommeh-nek egyébként nem ez az egyetlen említésre érdemes tervezése van, honlapján nézelődve, tényleg jobbnál jobb innovatív ötletekre bukkantunk, mint például a használat után vázává átalakítható tejesdoboz.

(Forrás: treehugger)LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Újrahasznosítva

Sok munkával újrahasznosított tárgyakból és bútorokból is stílusos otthont lehet varázsolni.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés