free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

5 mindent tűrő szemhéjpúder

Borsa         Címkék: lista, öt, smink, strapabíró, szemhéjpúder 0 hozzászólás

Nem mindegy hogyan, de az sem mindegy, hogy mivel sminkeljük szemhéjunkat, ha el akarjuk kerülni a csíkosodást. A mellényúlások elkerülése végett íme egy lista strapabíró szemhéjpúderekből.

Egy korábbi cikkünkben már olvashatók voltak sminkesünk tanácsai azzal kapcsolatban, hogyan sminkeljünk szemhéjunkat annak érdekében, hogy elkerüljük az utálatos csíkozódást. Azonban a hogyan mellett az sem mindegy, hogy mit használunk. Ezért most - szemfestés nélkül az utcára nem szívesen merészkedő Borsamunkatárs, több éves, saját kárán szerzett tapasztalatai alapján - strapabíró szemhéjpúderekből állítottunk össze egy listát.

ArtDeco - Eye Shadows

Ne tévesszen meg senkit az igen aprónak tűnő kiszerelés, ugyanis az ArtDeco kicsiny téglácskái mind mennyiségileg, mind pedig tartósságban igen sokáig bírják. Különösen ajánlhatók erős, sötét szemsminkek készítéséhez, ugyanis hosszú órák elteltével is stabilan tartják karakteres színeiket. Egy dologra azonban vigyázni kell, nevezetesen, hogy el ne ejtsük a dobozkát, mert az anyag igen könnyen törik porrá. Inkább fektessünk be egy hozzá való, egyszerre több darab tárolására alkalmas tartódobozba. A terméket Douglas parfümériákban forgalmazzák.

Bourjois - Little Round Pot

A Kicsi Kerek Tégelyből szemhéjunkra applikált festékek még élénkebb árnyalataikban sem túl felkavaróak, ám annál korrektebbek, a hosszú napok és/vagy éjszakák derekas kísérői. Kapkodós sminkeléshez egészen kiválóak! A Marionnaud parfümériákban vásárolhatók meg.

H&M

Magyarországon egyelőre sajnos még nem kaphatók a H&M sminktermékei, azonban például egy bécsi bevásárló-körút alkalmával érdemes bespájzolni belőlük. A cég ruhakollekcióioz hasonlóan trendkövető és nagyon elfogadható árú termékekről van szó. A szemhéjpúdereket általában palettás kiszerelésben árulják, a kínálatban a pasztelles és az alkalmi árnyalatok mellett kifejezetten merész színek is szerepelnek.

Max Factor - Colour Perfection Eyeshadow

A bármelyik drogériában elérhető szemhéjpúderek közül csak a Max Factorszemhéjpúdereit merjük ajánlani, azokat viszont annál inkább. Lájtos, amolyan észrevehetetlenül észrevehető sminkekhez a legmegfelelőbbek. A Colour Perfection, úgynevezett "kétágyas szemhéjpúder" azért praktikus, mert minden dobozka az adott szín egy sötétebb és egy világosabb, egymáshoz passzoló árnyalatát tartalmazza, így kevésbé gyakorlottak is készíthetnek vele ízléses, árnyékolt szemsminket.

Paris Berlin - La Fard Sec

A Paris Berlin sminkcuccai - így Le Fard Sec finomszemcsés porszínező is - elsősorban professzionális, színpadi, filmes, tévés használatra készülnek, ahol a smink evidens módon fokozott strapának van kitéve. Ettől persze - sőt, pláne - hétköznapi használatra is ajánlhatók. Tévhit, hogy ezekkel a termékekkel nehezebb dolgozni és a csak a profi sminkesek boldogulnak a feladattal. Ennek inkább az ellenkezője igaz, hiszen ezek az anyagok többet bírnak és sokkal jobban alakíthatók. A másik lényeges szempont, hogy ezek a szemhéjpúderek semmivel sem drágábbak a drogériákban kapható, középkategóriás társaiknál. Hazánkban a cég termékeihez a "Pesti Broadway" tőszomszédságában működő Sminkboltban lehet hozzájutni.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés