free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Dizájn placc

Borsa         Címkék: dizájn, formabontó, friss, piac, wamp 0 hozzászólás

Vamp, vagyis szenvedélyes, csábító és dögös. WAMP, vagyis friss, formabontó, izgalmas és színvonalas, sőt, a szó eredeti értelmével szemben, ezt a verziót még meg is szerezhetjük magunknak.

A csöppet kibővített WAMP - Wasárnapi Művész Piac - az idei Design7 egyik záróeseményeként kerül megrendezésre - október 14-én - a már jól bevált helyszínen, az Erzsébet téri néhai buszpályaudvaron. Ez az egy éve működő dizájn vásártér a tömegcuccokkal szemben, az egyedi, de elérhető művésztermékeket részesíti előnyben. Végre leszokhatunk a gagyiról, és beszerezhetünk pár igazán szép és stílusos darabot úgy is, hogy nem megy rá a gatyánk.

Igazi piac

"A WAMP elsődleges célja, hogy a mindennapokban használható művészet jegyében az alkotó és a közönség minél közelebb kerüljön egymáshoz."-írják a lelkes szervezők, akiknek célja egy népszerű kulturális és dizájn fórum megteremtése.

Ez alkalommal a szokásos közel 100 résztvevőn felül (fiatal tervezők, ötvösök, grafikusok, textilesek, keramikusok, üvegesek, játékkészítők, cukrászok, kiállítók) 10 fiatal diplomás is bemutatkozik - a Design Terminál támogatásával - , lesz divatbemutató, jó hangulat és remélhetőleg sok érdeklődő. A végén buli a Gödör Klubban.

 


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Megszületett...

A zeneiparnak új hercegnője lett: Beyonce és Jay-Z hétvégén világra jött kislányát máris mindenki imádja.



Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés