free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Lynch a reklámrendező

Borsa         Címkék: gucci, illat, lynch, reklám, rendező 0 hozzászólás

A Twin Peaks rendezője nemrégiben reklámfilmet forgatott a Gucci új illatához. Eláruljuk: Lynch komplett reklám-filmográfiával büszkélkedhet és elég meghökkentő termékekhez is adta a munkáját.

Nem igazán értjük, hogy egy olyan volumenű filmrendezőnek, mint David Lynch, mi szüksége van arra, hogy reklámfilmet forgasson egy parfümhöz, de biztos új, szokatlan kihívást látott benne, vagy minket akar leszoktatni a habos-babos reklámokról.

Nem az első

A meditatív-szürrealista filmek nagymestere, aki olyan alkotásokat tudhat maga mögött mint például a Kék bársony, az Útvesztőben, a Mulholland Drive, vagy épp a Twin Peaks, elvállalta a Gucci felkérését és elkészítette a cég legújabb parfümjének reklámfilmjét. A forgatás összesen egy napot vett igénybe, háttérzenéül Blondie: Heart Of Glass című slágerét választották, a helyszín a párizsi Musee National des Arts D'Afrique et D'Oceanie volt, a szereplők pedig természetesen topmodellek: Raquel Zimmermann, Natasha Poly és Freja Beha Erichsen voltak. És az eredmény? Nos, íme:

Lynch-nek egyébként messze nem ez volt az első reklámfilmes munkája. Ha például már a parfümöknél tartunk, a rendező készített mozgóképes hirdetést többek között a Calvin Klein Obsession vagy a Giorgio Armani Gio illatához, de Yves Saint Laurent klasszikusához, az Opium-hoz is. Ám ez még mindig semmi ahhoz képest, hogy meglehetősen hosszú reklámfilmográfiájában a tészta-, autó- és cigarettareklámon kívül még egy terhességi teszthez készült reklámfilmet is találunk.

(Forrás: http://www.hollywood.tv/blog.php?page=8934)LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés