free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Növénygondozás számítógépről

Borsa         Címkék: mini, növénygondozás, számítógép, tárgy, üvegház 0 hozzászólás

Egy amerikai cég számítógépről működtethető mini üvegházat dobott piacra, melyben nevelgethetjük a gyárilag csomagolt büdöskét. Azt sajnos még nem oldották meg, hogy a növény önmagát öntözze.

Akiknek nincs kertjük, a sima virágcserép pedig már derogál, nos azoknak sem kell lemondaniuk a virágültetés és nevelgetés örömérol. Ugyanis egy amerikai cég piacra dobta a számítógépre csatlakoztatható mini üvegházat.

Locsolási emlékeztető

A DeamCheeky tojás alakú, mini üvegháza USB-kábellel csatlakoztatható a komputerhez. Az üvegházhoz jár egy adag komposzt, egy csomag büdöskemag és egy szoftver. Utóbbit feltelepítve a számítógépre, szabályozhatjuk a világítás idejét és intenzitását, figyelemmel kísérhetjük a növekedés ütemét, ám a program leghasznosabb funkciója kétségkívül az, hogy emlékeztet bennünket, ha meg kell öntöznünk a növénykét. Ugyanis a trendi, számítógépre kapcsolt növényeknek bizony ugyanúgy szükségük van vízre, mint offline társaiknak, ezt a körülményt egyelőre még nem küszöbölték ki.

Komputer-büdöske

A mini üvegházban természetesen nem csak a gyárilag csomagolt büdöskét nevelgethetjük, hanem bármilyen más, erre alkalmas növényt is.

A termék a geeks.com webáruházból rendelhető meg, mindössze 19.99 dollárért. (Forrás: http://gizmodo.com/gadgets/usb/grow-plants-with-the-usb powered-mini greenhouse-292007.php )Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Újrahasznosítva

Sok munkával újrahasznosított tárgyakból és bútorokból is stílusos otthont lehet varázsolni.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés