free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

A hülyeség határtalan

Borsa         Címkék: divet, értelmetlen, hülyeség, kesztyű, patriciafield 0 hozzászólás

Leginkább az ujjatlan kesztyűk inverzeként írható le az a furcsa kiegészítő, melyet Patricia Field amerikai tervezőnő alkotott, és ami nemcsak tökéletesen értelmetlennek hat, de még hülyén is néz ki.

Nemrég mi is megemlítettük, hogy idén télen igencsak divatosak az ujjatlan kesztyűk, most viszont egy újszerű kesztyűfélére bukkantunk, amit talán leginkább az ujjatlan kesztyűk inverzeként írhatunk le.

Értelmetlen

A szokatlan kiegészítőt Patricia Field amerikai tervezőnő kreálta. A hölgyről tudni kell, hogy többek között a Szex és New York című sorozat egyik jelmeztervezője volt, illetve, hogy a jelek szerint a készülő film munkálataiból sem hagyták ki. Ugyanis a forgatásról kiszivárgott fotókon több tervezése is feltűnik, az egyik képen például Carrie Bradshaw éppen ilyen fura kesztyűben telefonál egy nyilvános fülkéből. Ettől elvonatkoztatva be kell azért látnunk, hogy ez a kiegészítő meglehetősen értelmetlen, ami még hagyján, de nem is néz ki jól. Szóval igazából nem tudjuk, hogy mi benne a pláne.

Ha nincs körömlakklemosód, de már béna a festés...

Ha valaki mégis úgy érzi, hogy tudna mit kezdeni egy ilyen kesztyűvel, az rendelhet Patricia Field webáruházából, 32 dollárért, fekete, fehér, natúr vagy piros színekben.

(Forrás: Styledash)Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés