free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

5 csinos és meleg kesztyű

Borsa         Címkék: csinos, kesztyű, lista, meleg, öt 0 hozzászólás

Az idei téli szezonban meghatározó kiegészítő a kesztyű, de a szépészet mellett természetesen a kéz melegen tartásának is meg kell felelnie. Összegyűjtöttünk ötöt, ami szép is, meleg is, hordható is.

"Csak a kezemet figyeld!" - lehetne a jelmondata is az idei őszi/téli kollekcióknak. Végre megint eljött az a korszak, amikor a kiegészítők fontos, mondhatni elengedhetetlen szerepet játszanak a divat világában. Ezzel dobunk fel vagy tompítunk vissza egy-egy szettet, de lehet, hogy pont éppen a sava-Borsát (bocs, nem hagyhattuk ki...) adjuk meg ezzel a megjelenésünknek. Most egy olyan válogatással állunk elő, amelyben megpróbáljuk megmutatni a legjobb ötöt.

Feketedémon - H&M

Nekünk bejön, hogy a hosszú (könyökig vagy felette érő) kesztyűk világát éljük, amikor nem csak színházba vagy egyéb nagyobb lélegzetvételű megmozduláson viselhetjük ezeket a darabokat. Mert igen is csábosnak, sőt nagyasszonynak érezhetjük magunkat ezekben a kesztyűkben hétköznap is, s ez az érzés - valljuk be - elég jól jön egy borongós, őszi reggelen. Színválaszték van bőven, csak azt ne feledjük, hogy passzoljon kabátunk színéhez (nagyon jól mutatnak az idei vissza a hatvanas évekbe jellegű, "A" vonalú, háromnegyedes ujjú kabátkákkal), és ha már viseljük, keressünk hozzá megfelelő sálat, cipőt, illetve táskát. Lehetőleg bőrből, jó vagány bőrből.Fekete kézszárvédős - Mexx

Kipróbálás után állítjuk: nagyon jól melegít. Ez a kesztyű egyik nagy előnye - ha idő előtt el nem hagyjuk a fél párját. Sajnos kinőttünk már abból a korból, amikor anyukánk madzagot kötött rájuk és a kabátunkba erősítette, hogy el ne hagyjuk őket. Na, de térjünk vissza... Szóval, ez a kesztyű duplán megéri. A kötött rész azért jó, mert nem engedi be a hideget, nem fagy meg az ujjunk a kormányon vagy a kapaszkodón. A bőr rész pedig azért kiváló, mert a kézszárvédő nélkül simán nőcissé tehetjük megjelenésünket. Kettő az egyben.

Nagyi kötötte pink - sztájlisztnagyi kötötte

Ezek a legmelegebbek, főleg ha még valami jó kis thermo-velúr belsőt is adunk hozzájuk. Egyujjas változatát megvalósítani nem olyan nehéz, és téli estén aki tud kötni, még jó időtöltésnek is tűnhet. Utána büszkén mutogathatjuk saját kezünk munkáját, és hógolyózás közben villoghatunk a csodakesztyűnkben a többi fázós kéz láttán. Csak a színe legyen el- és kihagyhatatlan.
Motoros - Mexx

Kicsit hasonlít azokhoz az autós kesztyűkhöz, amiket nyáron szoktunk viselni, a sportautók, a hosszú sálak és a veszettgazdag pasik mellé - a filmekben. Nos, ez a kesztyű a téli változata, csak elérhető közelségben. Elsősorban a praktikumára hívnánk fel a figyelmet, mert a bőr alatt meghúzódó nagyon tetszetős, belső hosszú, kötött rész, ugyancsak a csuklónkat és a karunkat hivatott védeni a száguldozó hidegek ellen.


Borvörös Mikulásos - Tesco

Az első ránézésre sima, egyszál bőrkesztyűktől kicsit fázunk, ugyanis már megtanultuk, hogy azok sajnos a mínuszokban nem melegítenek. Ennek a piroskának azonban a színén kívül a melegség is a vonzereje - valódi jó-bőrsége ellenére -, ugyanis jó meleg bélést adtak hozzá kivintesszenciakét. Így a csodás vöröset bármikor hordhatjuk, igazi csajos kiegészítőként.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés