free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Ki, kinek volt meg?

Borsa         Címkék: kapcsolattartó, komolytalan, oldal, partner, szexuális 0 hozzászólás

Elkészült a kapcsolatépítő oldalak szexuális partnereket nyilvántartó változata. A rendszer komolytalan, bárki, bárkiről kedvére bevihet adatokat, legyenek azok valósak, feltételezettek vagy valótlanok.

Az elmúlt években annyira népszerűek lettek a közösségépítő, ismerőskereső oldalak, hogy tulajdonképpen egyáltalán nincs abban semmi meglepő, hogy valakik létrehozták a szexuális partnereket nyilvántartó változatot.

Diszkréció nincs

A The World Sexual Relationship Database oldalon nemes egyszerűséggel azt tartják nyilván, hogy - közkeletű kifejezéssel élve - ki, kinek "volt meg". Diszkréció nincs, elég beírni egy nevet és ha szerepel az adatbázisban, máris olvashatjuk a neveket, akikkel az illető a rendelkezésre álló információk szerint szexuális kapcsolatot létesített élete során. A dolog ráadásul úgy működik, hogy nem feltétlenül a nyilvántartott adja meg ezeket az intim adatokat saját magáról, mi több, még visszajelölősdi sincs és még csak regisztráció sem szükséges. Így gyakorlatilag bárki, bárkiről bevihet információt a rendszerbe, legyen az valós, feltételezett vagy abszolút valótlan. Az egész ilyenformán tehát igazán komolytalan.

Az oldalt a egyébként World Health Optimization Management nevű állítólagos szervezet hozta létre, melynek valódi létezésére azonban egyáltalán nem utalnak jelek. Számunkra úgy tűnik, hogy legfeljebb egy igencsak közepesen sikerült médiahackkel állunk szemben.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés