free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Szuperhősök nemi élete

HT         Címkék: hímtag, idegbaj, szex, szuperhősök, szűz 1 hozzászólás

A Hímtag szerint a szuperhősök bár tapizzák egymást, biztos, hogy nem közösülnek. Küldetésüktől vezérelve nem fektetnek hangsúlyt a szexre. Az emberiség viszont a lemondással idegbajra tett szert.

Egyesek szerint a cölibátusban az a jó, hogy csak a nőtlenségre vonatkozik, és nem a szexre. Pedig az igazi cölibátus szextelen. A cölibátusokon kívül a szűzek, a plátói szerelmesek és a szuperhősök élnek még közösületlenül. A szüzesség nem divat. Ennek ellenére az USA-ban szüzességre próbálják rávenni a fiatalokat a népszaporulat és az egészségük érdekében. Pedig egy egész életen át szűznek maradni csak egy Madonna képes.

Smadar Akrai: Like a virgin

A cölibátus eredetileg a vallási okokból elkövetett önkéntes szexmegvonás. Örökös szüzesség. Ennek ellenére kultúráktól függetlenül népszerű a Föld szent embereinek és követőiknek körében. A szexuális önmegtartóztatás világszerte erényes cselekedet, mert a szexnélküliség célja a lélek termékenysége. Nagy szerencsénkre a cölibátus kevesek kiváltsága. Kevesen döntenek úgy, hogy szexaszkétaként művelik a lelküket, ezért nem halt még ki az emberiség. Civilizált országokban az emberek többsége a beleegyezési kor után rendszerint elveszíti a szüzességét, és már egyáltalán nem jellemző a nászéjszakás lepedő vérvizsgálata. Viszont a különböző hittanok és politikai erők egybehangzó állítása szerint a szüzesség megóv a nemi betegségektől és a túlnépesedéstől.

Egy plátói szerelemes rendszerint nem közösül, és abban is mindenképp hasonlít a cölibátusoshoz, hogy misztikus, de fájdalom- és kockázatmentes életet él. Plátói szerelem érezhető valós és elképzelt illetők iránt is, mert a szerelmeseknek nincs szüksége testiségre az érzelmeik megéléséhez. A plátói szerelem orgazmusmentes. Egy virtuális lénnyel kötött házasság garantált cölibátus, mert mondjuk egy avatarral nehéz nemi életet élni. Platón ide vagy oda, de tény, hogy a legtökéletesebb kielégülés sem szünteti meg teljesen a nemi vágyat, és az elmúlt évszázadok szüzesség- és hűségmániája elmúlóban. Napjainkra a szüzesség ideájából, az önmegtartóztatás és a lemondás áldásából az emberiség nemes idegbaja lett. Viszont manapság nem kötelező elfojtani a legvadabb, legkövetelőzőbb, legmohóbb, legkétségbeejtőbb emberi indulatot, a szexuális vágyat.

Szűzvásár

A szüzesség eladható. Az anyagi ellenszolgáltásért cserébe elsősorban a csajok tudják igazoltan felkínálni a szüzességüket. Hazánk médiamocskában is róttak már meg műsorszolgáltatót, mert élő adásban vették el Napsugárnak a szüzességét, és ez a kamublog is eladó szüzességtől lett nézett. A rutinos szüzességeladók évente többször is áruba bocsáthatják az érintetlenségüket. A lelkiismeretesebbje a vaginaplasztikának köszönhetően foltoztat, de a kevésbé lelkes szüzességárus vérpatronnal, meggylével, esetleg konzervparadicsommal trükköl.

Csak titokban csinálják

A szuperhősök nem közösülnek, hanem a vallásalapítókhoz hasonlóan, megmentik az embereket a gonosztól, és a bűn kísértésétől. A szuperhősök erkölcsi példaképek, emberfeletti és/vagy különleges képeségekkel bírnak, kifejezetten erős a morális érzékük, a felelősségtudatuk és az igazságérzetük, és általában önfeláldozóak. A szuperhősök abban is hasonlítanak a vallásalapítókra, meg a szerzeteseikre, hogy nem szaporodnak. Pókembernek nincs gyereke, és Amerika kapitány ágyékának sincs gyümölcse. A szuperhősök smárolgatnak, meg tapizzák egymást, de nem közösülnek, vagy ha igen, akkor sem utódnemzés céljából, pedig micsoda genetikai állománnyal bírna egy Csodanő és egy Szuperférfi utód. A szuperhősök nem dugnak. Küldetéstudatuktól vezérelve nem fektetnek hangsúlyt a nemi életükre, mert a szuperhősök is cölibátusban élnek.

HTKapcsolódó cikkek

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés