free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Divatba jönnek a dominagatyák!

Borsa         Címkék: divat, domina, latex, nadrág, változat 1 hozzászólás

Fel kell készülnünk arra, hogy a matt anyagokból készült cicanadrágokat hamarosan felváltják az ezidáig inkább csak dominák körében népszerű, latex anyagból készült változataik. Ízlésrendőröket akarunk!

Mióta divatba jöttek a cicanadrágok, vagy akinek úgy jobban tetszik: leggingek, azóta lehetett tartani attól, hogy a matt anyagokat előbb vagy utóbb felváltják majd a fényesek. Nos, ebbéli sejtelmünk most beigazolódni látszik...

Már csak az ostor...

Bár hivatalosan glam-rockos stílusúnak mondják a latexből készült cicanadrágokat, mi inkább dominás - amolyan “már tényleg csak az ostor hiányzik a kezéből” - jellegűnek látjuk. Mindenesetre néhány nemzetközi celeb már rákapott erre a ruhadarabra, többek között Kate Moss, Victoria Beckham és az Olsen ikrek is mutatkoztak már ilyen extra szűk latexnadrágban.

Ezek után pedig valószínűleg nem ússzuk meg azt sem, hogy hamarosan az utcákat is elárasszák a dominagatyás divatáldozatok. Annál is inkább, mivel a napokban már Budapesten, az egyik, tinédzser lányok által különösen preferált belvárosi ruhaüzletben - és itt most nem írjuk le konkrétan, hogy melyikben, mert senkinek sem szeretnénk adni a tippeket - is láttunk már a képen láthatóhoz hasonló nadrágot. Sajnos.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés