free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Hímpotencia

HT         Címkék: férfiak, hímtag, impotencia, lánykérés, pasinap 0 hozzászólás

Hímtagunk a Borsa által kikiáltott Pasinapon a férfiak impotenciájáról értekezik. Rázós kérdések - családalapítás, apaszerep - megválaszolása a csajoknak, a pasiknak pedig néhány lánykérős zene.

A Borsa szerkesztőségének nőtagjai valamiért úgy döntöttek egy kora reggeli értekezleten, hogy a pénteki napot a férfiaknak szentelik. Az összejövetelen jelen lévő férfi Borsatagok egy emberként üdvözölték a kezdeményezést... Kitaláltuk, legyen ez az a nap, amikor Borsahímek arról értekeznek a Borsa oldalain, amiről csak kedvük tartja, azt kérdeznek, amit csak akarnak....

Na jó, az igazság az, hogy a hímek kaptak egy kis segítséget a témák kiválasztásakor, a kérdések feltevésekor, de ebből ne vonjatok le messzemenő következtetéseket, nem nyomtuk el őket. Mondjuk, hogy nem... Nyilván ezerféle téma és megválaszolásra váró kérdés kerülhetne ma fel az oldalra, de tekintsük ezt a pénteki napot egy próba napnak. Amennyiben Borsaolvasók is úgy gondolják, hogy folytatni kellene a Pasinapozást, bízunk benne, hogy a jövőben együttes erővel fogjuk tudni majd itt felsorakoztatni azokat a témákat, kérdéseket, amelyekre a csajok kiváncsiak, és amelyekről a pasik persze írni is akarnak...

Hímtagunk a férfiak impotenciájáról értekezik a szó klasszikus és átvitt értelmében is. Jó szórakozást kívánunk.

A csajok szerint egy pasi nem csak, akkor impotens, ha képtelen közösülni, hanem akkor is, amikor teszetosza, döntésképtelen, tétovázó mamlasz. Amikor hiányzik belőle a kezdeményező készség, nem él a lehetőséggel, bizonytalankodik, körülményeskedik, húzza az időt, teketóriázik. Egy pasi a megtermékenyítő képességétől függetlenül az élet számos területén kiérdemelheti az impotens jelzőt, ahol tököl. Impotens, amikor bénázik az első csóknál, és impotens akkor is, amikor még nem akar családot alapítani. Viszont bármilyen furcsán is hangzik, de a csajok szerint egy potens pasi nem tököl.

Családalapítási pánik

Manapság gyakran előfordul, hogy a csaj megkéri a pasija kezét. Rendben is van ez. A lánykérés valóban diszkriminális volt. A pasik meg valóban szeretik halogatni a döntést, mert a családalapítás felelősséggel jár. "Nem vagyok még elég érett egy életreszóló kapcsolatra", és az "Én soha nem lépem át egy templom küszöbét", vagy a "Monogámia impotenciát okozhat, az esküszegés meg bűntudatot", és hasonló magyarázatokkal igyekeznek kibújni a felelősség alól. A családalapítási pánik leggyakoribb oka a gyerekvállalás. Egy férfi és egy nő bármilyen típusú stabil kapcsolata gyerek nélkül nem család. A családhoz alapfeltétel a gyerek. A család praktikus eszköz az önreprodukciós ösztön életben tartására, és országunk adópolitikája szerint is gazdaságosabb családban felnevelni a gyerekeket, sőt a közvélemény is jobban örül annak, ha a csemete a család intézményében cseperedik fel. A családalapításhoz nem kötelező házasodni, viszont illik az alapítás szabályait tisztázni. Viszont mindegy, hogy mire esküsznek vagy tesznek ígéretet ünnepélyes szertartáson a családalapítók, de célszerű, ha a gyerekvállalás két felnőtt ember tudatos tevékenysége.

Apaszerep

Annak, hogy boldog-boldogtalannak lehet gyereke a Földön, legalább annyira nincs értelme, mint a kényszersterilizálásnak. Viszont annak ellenére, hogy egy gyerek felelősséggel, kötelezettségek felvállalásával, és egobilinccsel jár, nem kötelezően születik minden gyerek családba. Jellemzően kétféle apa létezik: az egyik tud, a másik nem tud a gyerekéről. A szociális okokból árvákkal ellentétben, számos olyan félárva él a Földön, akiket olyan egyedülálló nők nevelnek, akik nem elváltak, hanem tudatos gyerekvállaló facérok. Egy pasi rendszerint nem elégedhet meg az inszeminátori szerepével, de a szingligyerekek édesanyjuk szándéka szerint nem ismerik meg nemzőjüket. Pedig az elején minden pasi jó apa szeretne lenni, legalábbis a sajátjánál klasszabb, és emiatt nagyon izgul.

Lánykérő zenék

Lánykérés ügyileg nem célravezető a hosszas tökölés. A megfontolás nem árt, a mérlegelés nem fölösleges, de a csajoknak nem ér felkészületlen pasit találni apaszerepre. Mondjuk mindegy, mert a csajok egyébként úgyis érzik, hogy ki alkalmas apának és ki nem. Nagy szerencsénkre sokféleképpen meg lehet kérni valakinek a kezét. Lehet lánytkérni az égről lehozott csillagokkal, gyémántnyakékkel, és térden állva is. A zenés lánykérés mindig működik, a szerenádos lánykérés meg tökös dolog. Következzen öt különböző stílusú könnyűzenei felvétel, amit lelkesen énekelhet a kiválasztott erkélye alatt a szerenádista stílust kedvelő lánykérő.

Elvis Presley: Love me tender

A szerenád hitelessége fokozható egy kígyóbőrkabát segítségével.

Üllői Úti Fuck: Esküvő

Aki a fenti dal meghallgatása után igent mond a lánykérésre, az vagy nem beszél magyarul, vagy van humora.

David Bowie: Be my wife

Vannak helyzetek, amikor a szimpla felszólítás is elég. Az egyszerű üzenet a lényegretörő lánykérés titka. A sci-fista csajoknak tuti bejön.

Billy Idol: White wedding

A fenti felvétel elszerenádozása az igazi hatást csak nagyzenekari kísérettel éri el. Egyszál dobgitárral nem érdemes belevágni a macsóba.

Snow Petrol: Chasing cars

Ezt a számot nem ér elröhögni szerenádozás közben. Nihilista lánykérőknek ajánlott.

HTLÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés