free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Nyugdíjas számítógépház

Borsa         Címkék: offline, postaláda, régi, számítógépház, újrahasznosítás 0 hozzászólás

Egy amerikai felhasználó igen kreatív módon hasznosította újra kiszolgált számítógépházát: a derék Apple-ház hagyományos postaládává avanzsált és fogadja az offline érkező leveleket. Nyugdíjas állás.

Sokunknál porosodik otthon a szekrény tetején vagy mondjuk a pincében egy-egy elavult, kiszolgált számítógépház. Kidobni nem akarjuk, mert annak idején mégiscsak drága volt, ugyanakkor valójában nem is tudunk vele mit kezdeni. Nos, íme egy ötlet az újrahasznosításra.

Postaláda

A képet az interneten találtuk és mi magunk is mindössze csak annyit tudunk róla, hogy valahol Amerikában készült, ám hogy egész pontosan hol, és hogy kiféle-miféle a tárgy ötletgazdája, azt sajnos nem. Mindenesetre az eredeti funkciójában feleslegessé vált, kiürített számítógépház hagyományos postaládaként való újrahasznosítása akkor is bájosan szarkasztikus ötlet.

Nem mernénk itthon kitenni

A fotón egyébként egy formás, Apple G4-es házból készült postaládát láthatunk, de persze el lehet képzelni bármilyen más márkájú változatban is. Viszont az is valószínű, hogy ha mondjuk nálunk valaki kirakna egy ilyen vagy ehhez hasonló postaládát a háza elé, akkor azt - hiába csupán egy kibelezett fém vagy műanyag doboz - záros határidőn belül ellopnák.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Újrahasznosítva

Sok munkával újrahasznosított tárgyakból és bútorokból is stílusos otthont lehet varázsolni.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés