free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Virágot locsoló esernyőtartó

Borsa         Címkék: dizájncég, esernyőtartó, japán, mókás, viráglocsoló 0 hozzászólás

Egy japán dizájncég olyan esernyőtartót dobott piacra, melyben ez összegyulő esővíz nem megy kárba, hanem kifejezetten környezetbarát módon hasznosul: a beépített cserépben élő növényt táplálja.

A japán Kyouei Design esernyőtartója ismét csak egy olyan tárgy, amely kiérdemli a jó értelemben vett pihentagyúság titulust.

Nem megy kárba

Ebben a minimáldizájnos, kerámia esernyőtartóban valóban egy csepp sem megy kárba az alján összegyűlő esővízből, hiszen azt a beépített cserépben lakó növény "issza meg". Száraz napokon viszont nem szabad elfeledkezni a hagyományos öntözésről, hogy a derék növényke a következő esőt is megélje.

Mókás, hasznos

A cégnek egyébként nem ez az egyetlen említésre érdemes produktuma van, hiszen a honlapon találtunk például hegyekkel körbevett medencét, mintázó tányért, képkeret mintázatú asztalterítőt is, amin az étkezés során ráfolyt levesek, szószok, mártások és italok mintegy modern művészeti alkotásként hatnak.

A Kyouei termékeit sajnos egyelőre még egyetlen hazai dizájnbolt sem forgalmazza és internetről sem lehet tőlük rendelni. Hozzánk legközelebb Olaszországban vásárolhatók meg.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Újrahasznosítva

Sok munkával újrahasznosított tárgyakból és bútorokból is stílusos otthont lehet varázsolni.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés