free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Virágot locsoló esernyőtartó

Borsa         Címkék: dizájncég, esernyőtartó, japán, mókás, viráglocsoló 0 hozzászólás

Egy japán dizájncég olyan esernyőtartót dobott piacra, melyben ez összegyulő esővíz nem megy kárba, hanem kifejezetten környezetbarát módon hasznosul: a beépített cserépben élő növényt táplálja.

A japán Kyouei Design esernyőtartója ismét csak egy olyan tárgy, amely kiérdemli a jó értelemben vett pihentagyúság titulust.

Nem megy kárba

Ebben a minimáldizájnos, kerámia esernyőtartóban valóban egy csepp sem megy kárba az alján összegyűlő esővízből, hiszen azt a beépített cserépben lakó növény "issza meg". Száraz napokon viszont nem szabad elfeledkezni a hagyományos öntözésről, hogy a derék növényke a következő esőt is megélje.

Mókás, hasznos

A cégnek egyébként nem ez az egyetlen említésre érdemes produktuma van, hiszen a honlapon találtunk például hegyekkel körbevett medencét, mintázó tányért, képkeret mintázatú asztalterítőt is, amin az étkezés során ráfolyt levesek, szószok, mártások és italok mintegy modern művészeti alkotásként hatnak.

A Kyouei termékeit sajnos egyelőre még egyetlen hazai dizájnbolt sem forgalmazza és internetről sem lehet tőlük rendelni. Hozzánk legközelebb Olaszországban vásárolhatók meg.Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Újrahasznosítva

Sok munkával újrahasznosított tárgyakból és bútorokból is stílusos otthont lehet varázsolni.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés