free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Az 5 legbénább pasiduma

Borsa         Címkék: béna, duma, lista, öt, pasi 0 hozzászólás

Nem gondoltuk volna, hogy a Borsa helyet ad a legbénább pasi dumáknak, de az élet zajlik, tapasztalások jönnek, mi pedig néha kikérünk magunknak. Például ezt az öt béna, lerázós dumát.

Nincs olyan nő aki még ne találkozott volna olyan tipikus férfi mondattal, aminek hallatán ne nyílt volna ki a bicska a zsebében. Ilyenkor csak azon gondolkozunk, hogy vajon ennyire hülyének néznek bennünket, vagy tényleg ilyen szegényes a repertoárjuk. Ennek a listának nem feladata az oknyomozás és tényfeltárás, de a Borsa Pasinapján szívesen dörgöljük az orrotok alá, hogy néha mennyire kis bénák és figyelmetlenek is tudtok lenni. Most női Borsamunkatársaktól, a folytatásban pedig férfitársatoktól kapjátok az ívet. Jó szórakozást kívánunk.

Majd hívlak!

A Pasinapra írt Nők és a "csak szex" című írásunkból is kiderült, de a Jóbarátok óta tudjuk, hogy ezt a mondatot örök hallgatás követi, tisztelet a kivételnek. A kérdés csak az, hogy mennyivel kerül több energiába azt mondani, hogy nem hiszem, hogy fel foglak hívni, mint a majd hívlak. Sajnos, lányok ezrei hiszik azt, egy ilyen mondat után, hogy megcsörreni majd a telefon. Persze az is lehet, hogy így lesz, de abban biztosak lehettek, hogy csak akkor, amikor már minden létező lehetőséget kipróbáltak és semmi izgalmasat nem találtak.

Olyan aranyos vagy...

Egy barátunk egyszer azt mondta, hogy az aranyos, az pont olyan mint a víz. Se színe, se íze, igazából semmi izgalmas. És ha az ember szórakozni akar, akkor nem vizet iszik, az tuti, mert attól a szomjoltáson kívül semmi mást nem remélhetünk. Persze elsőre kedvesnek hangzik, ha valaki azt mondja, hogy milyen aranyosak vagyunk, mert azért mégiscsak jobb, mint a "milyen bunkó vagy anyukám". De tudjátok mit, a kiskutya meg a póniló aranyos, de ha lehet választani, akkor mi inkább édesek, szexisek, izgalmasak, esetleg tökök is lennénk, de aranyosak, na az nem!!

Itt nem sok a beszéd

Nem vagyok képes párkapcsolatra.

Ez az a mondat, ami általában az első együttlétet követő reggelen hangzik el, vagy abban a pillanatban, amikor a férfi megérzi, hogy a nő, akivel már több hónapja kalandozik, egyszer csak többet akar. Ennek a mondatnak az extra változata a "normális" szóval spékelt, ami már csak tényleg hab a tortán. Ez nem jelent mást, csak azt, hogy igazából szívesen találkozna veled, hetente körülbelül egyszer, és még egy vacsi is belefér a "kapcsolatba", de az tuti, hogy a hivatalos barátnő címet nem fogod kiérdemelni. Ezek után pedig mindenik döntse el maga, hogy egy ilyen mondatra mit reagál.

Nem érdemellek meg.

Mind közül ez a legirritálóbb mondat. Miért más dönti el, hogy megérdemel-e vagy sem? Azt nem a nőnek kell eldönteni, hogy akar-e az adott pasival együtt lenni? És ha ő akar, akkor a férfi miért foglalkozik azzal, hogy megérdemlik-e vagy sem? Bennünket nem fog megetetni senki, hogy csak azért nincs velünk, mert túl jók vagyunk hozzá, ennyire egyik férfi sem önfeláldozó. Egyébként ha pedig így lenne akkor a Földön csupa Terézanya-szerű csaj és Nobel Béke Díjra érdemes pasi élne, ezt pedig tapasztaltból tudjuk, hogy nem így van.

Nagyon jó veled, de…

Na, ez az a mondat, ami már csak egy fokkal jobb a "szeretlek de..." kezdetűnél, mert tapasztaltból mondhatjuk, hogy az, az egyik legsokkolóbb kijelentés, amit az arcunkba kaphatunk. Ez tipikusan az az odaszólás, amire köpni nyelni sem tud az ember lánya. Ja, és az a legjobb az egészben, hogy a megfigyelések azt mutatják, hogy a DE után nincs további része a mondatnak, tehát mindenki kedve szerinte egészítheti ki. Nagyon jó Veled, de sajnos a feleségem van. Nagyon jó Veled, de csak. Nagyon jó Veled, de én a saját nememhez vonzódom. Szóval van variáció bőven, az egész csak a ti fantáziájukon múlik.

 


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés