free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Kétszemélyes kesztyű

Borsa         Címkék: divat, kesztyű, kétszemélyes, szerelmes, szett 0 hozzászólás

Egy német dizájner szerelmespároknak való kesztyűszettet tervezett, melyben a feleknek el sem kell engedniük egymást. Hogy ez romantikus-e, vagy inkább nyálas, az már egyéni megítélés kérdése.

A képen látható kesztyűszettnek egész biztosan nem a szinglik jelentik a célcsoportját, hanem az olyan szerelmespárok, akik még hideg időben sem hajlandóak elengedni egymás kezét. Mi több, azt sem tudják elviselni, hogy egy-két rétegnyi kötött anyag válassza el őket egymástól.

Összetapadva

A pároknak való kesztyűszettet egy fiatal, német dizájner hölgy, Franziska Holzmann tervezte a Radius dizájnstúdió számára. A lényege tulajdonképpen az, hogy a felek az egyik kezüket egy közös, kétszemélyes kesztyűbe bújtathatják, s szorongathatják odabenn közvetlenül, míg a másikra egy-egy hagyományos egyujjas kesztyű kerül. Hogy ez a cucc romantikus-e, vagy inkább már a nyálas kategóriába sorolható, az nyilván szubjektív megítélés kérdése. A kesztyűjüknél összenőve andalgó szerelmesek, minket talán az összetapadva futkározó bodobácsokra emlékeztetnek.

Akiknek azonban megtetszett ez a kesztyűszett, olyannyira, hogy birtokolni is szeretnének ilyet, azokkal örömmel közölhetjük, hogy Budapesten, a Forma dizájnboltban is beszerezhetik, potom 8000 forintért, piros, narancssárga, fehér és szürke színekben.

(Forrás: Sendhen)



LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.



Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés