free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Kipárnázott bugyik

Borsa         Címkék: alsónemű, bugyi, fenék, illúzióromboló, kipárnázott 0 hozzászólás

Azoknak a nőknek, akik nagyobb hátsót szeretnének, mint ami adatott, készülnek már kipárnázott fenekű alsóneműk. A látványánál csak az lehet illúziórombolóbb, miután valaki lehámozza viselőjükről.

Bár a többség inkább fordítva van ezzel, mégis vannak olyan nők, akik nagyobb feneket szeretnének. Nos, számukra készülnek már olyan speciális alsóneműk, melyek tulajdonképpen hasonló elven működnek, mint a kipárnázott melltartók.

Ez is szilikon

Fenéknagyobbító bugyik gyártásával már jó néhány cég foglalkozik, ám ezek a termékek gyakorlatilag gyártótól függetlenül egytől egyig nagyon hasonlítanak: adott egy, leginkább a csípőszorító alsóneműkre emlékeztető, nagy és igen puritán vonalvezetésű bugyi, melybe a fenékrésznél két nagydarab szilikonpárnát építettek. Azonban, míg egy kipárnázott melltartó esztétikus látványt is nyújthat, ezek a bugyik elkerülhetetlenül illúziórombolóan néznek ki, körülbelül úgy, mintha viselőjükön egy fél pelenka lenne. Hogy milyen lehet ezeken a szilikonpárnákon ücsörögni, azt sem szívesen próbálnánk ki, viszont abba, hogy mi van akkor, ha egy megfelelően intim pillanatban már szükségszerűen lekerül ez az alsónemű, nos, inkább bele sem gondolunk.

Push-up bugyik

Aki mindettől függetlenül mégis szeretne ilyen bugyit, az például az Amazon.com webáruházban válogathat többféle típus közül is, melyek nagyjából 20-30 dollár körüli áron vásárolhatók meg.

(Forrás: Trendhunter)LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés