free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Pasit öltöztettünk

Borsa         Címkék: divat, kirakat, öltöztetés, ötlet, pasi 0 hozzászólás

A minden szentnek maga felé hajlik a keze alapon, pasit öltöztettünk át. A végeredeményt nem csak nőknek, férfiaknak is ajánljuk, ugyanis nem csak remek ötleteket, hanem luxusautókat is láthatnak.

A Borsa szerkesztőségének nőtagjai valamiért úgy döntöttek egy kora reggeli értekezleten, hogy a pénteki napot a férfiaknak szentelik. Az összejövetelen jelen lévő férfi Borsatagok egy emberként üdvözölték a kezdeményezést... Kitaláltuk, legyen ez az a nap, amikor Borsahímek arról értekeznek a Borsa oldalain, amiről csak kedvük tartja, azt kérdeznek, amit csak akarnak...

Na jó, az igazság az, hogy a hímek kaptak egy kis segítséget a témák kiválasztásakor, a kérdések feltevésekor, de ebből ne vonjatok le messzemenő következtetéseket, nem nyomtuk el őket. Mondjuk, hogy nem... Nyilván ezerféle téma és megválaszolásra váró kérdés kerülhetne ma fel az oldalra, de tekintsük ezt a pénteki napot egy próba napnak. Amennyiben Borsaolvasók is úgy gondolják, hogy folytatni kellene a Pasinapozást, bízunk benne, hogy a jövőben együttes erővel fogjuk tudni majd itt felsorakoztatni azokat a témákat, kérdéseket, amelyekre a csajok kiváncsiak, és amelyekről a pasik persze írni is akarnak...

A Kirakat rovatban egy kicsit magunknak, egy kicsit a pasiknak, férfiembert öltöztettünk. Egy kicsit fel is, egy kicsit át is. Jó szórakozást kívánunk.

Várunk, szeretünk, lelkesedünk, ugrálunk, sírunk...

Szégyelljük vagy nem, bevalljuk vagy sem, gondolataink nagy százalékát ők foglalják el. Várunk, szeretünk, lelkesedünk, ugrálunk, áskálódunk, szomorkodunk miattuk, velük, ellenük. Mindenképpen tetszeni akarunk nekik és akár hiszitek, akár nem, ők is nekünk. Nagyon sok férfi barátunk hív vagy keres fel azzal kérdéssel, kéréssel minket, hogy miben lehetne tetszetősebb a nők számára.

Ez teljesen természetes, sőt, mondhatni nagyon jó gondolat, mert bár vannak olyan pasik, akik egyszerűen verhetetlen stílusérzékkel születnek erre a világra, de többen vannak olyanok akik, csak a "felkapom, ami a szekrényből kiesik" módon öltözködnek. Ezért van az, hogy mi soha, de soha nem állunk ellen annak a kérésnek, hogy Férfit öltöztessünk, ám nem csak azért, hogy mindenkinek jó legyen rájuk nézni.

Így lett a mostani fotózás témája tehát a FÉRFI. Szeretnénk megmutatni, hogy akár öltönyben, akár csak egy kirándulós délutánon, hogyan lehet tényleg jó pasi, az elvileg jó pasi, hogyan lehet kihozni belőle a legtöbbet. Tettük mindezt úgy, hogy szem előtt tartottuk azt az elkerülhetetlen tényt, hogy a férfiak is küzdenek problémákkal, és nekik is van mit takargatniuk, amit akár csak nálunk, egy-egy jól szabott darabbal könnyen meg is tudunk oldani.

Egy autókázós délután

Ha az úr eljön értünk egy kellemes autókázásra invitálva minket, ne hezitáljunk, mondjuk igent, viszont csak olyan darabokat válogassunk össze, amelyekben, ha kiszállunk, akkor sem kell fáznunk. Legyen a szerelésünkben egy meleg pulóver, egy kényelmes cipő, illetve csizma és az idén elengedhetetlen kiegészítők egyike, egy fejfedő.

Nézegess képeket!

Férfiak részére hasonló kiadást javaslunk (kép1), garbó és sportzakó párosításban, melynek színösszeállításában ügyelni kell a hasonlóságra. Jelen esetben egy mély-mohazöld pulóvert kombináltunk egy csokoládébarna zakóval. Ha lehet, a cipő is passzoljon színben, a mi esetünkben ez barnát jelentett.

Sok esetben az sem baj ha "véletlenül" meglátjuk útitársunk összeállítását (ablakból kikukucskálósan) a találkozó előtt, mert így megpróbálhatunk hangulatában hozzá öltözni. Ez azért kell, mert szerintünk nincs annál viccesebb látvány, mint amikor a csaj megérkezik gyertyafényes vacsorára számítva koktélruhában, a srác pedig kényelmes pólóban, pulcsiban, piknikre készülve feszít. Nem ciki egymáshoz öltözni, csak figyelnünk kell az aranyszabályra: a kevesebb több. Nem kell teljes békaruhát öltenünk, hogy passzoljon a kinézetünk, csupán arra ügyeljünk, hogy ne üssön el irtózatosan.

Az eddigi alapszabályok alkalmazásával elkerülhető hogy bármiféle fennakadás legyen öltözködés terén. (Sajnos az összes többit, nekünk magunknak kell kitalálnunk). Így ha kiállításra megyünk, akkor megint csak ajánlatos kényelmes cipőbe bújtatnunk a lábunkat, mert hosszas kutyagolás várható, ha mondjuk egy autó-showra érkezünk.

Öltöny-tan

Erre az esetre jól jöhet egy férfias, egyenes szabású kabát, színben hozzá illő, ha lehet kérnünk az urakat: szűkített ing és nadrág. Minden férfiben él az a tévhit, hogy minél jobban "elhagyja az ing a nadrágját" annál jobban néz ki. Nos, ez néha igaz, de többnyire nem. A nők nagy része igenis szereti szemrevételezni a férfiak hátsóját. Egyáltalán nem rossz, ha egy ing rásimul a férfire, kiadva annak optimális esetben eszményinek tartott Y testformáját.

Nos, a gyűrűn azért vitáztunk...

Az öltönyökkel kapcsolatban is csak csupa hasonlót mondhatunk: az olasz szabású, azaz a karcsúsított és nem bojler öltönyöket sokkal jobban szeretjük. Anyagukban inkább ajánlanánk a gyapjú, gyapjú és hernyóselyem szállal szőtt természetes alapanyagú öltönyöket. Nem kell tartani tőlük, mert ha éjszakára vállfára tesszük, másnap reggelre simán kirúgják a gyűrődéseket. Ezeknek színei a szivárvány és a hajlandóság küszöbeit verdeshetik, mert bizony van olyan férfi, aki tudja és viselni is akarja a tűzpiros öltönyt. Ám a liláról és a nylonzöldről mondjanak.

Itt is fontosnak találjuk megemlíteni, hogy a kiegészítőknek, mint a cipő, a táska, a kesztyű, az öv, színben stimmelniük kell egymással, különben űzött vad külsőt kölcsönöz viselőjének. És még egy jó tanács az öltöny viseletéhez! Kicsit sem vadító látvány, ha a nadrág és a zokni között, egy szőrös küszöb látható, amint lazán keresztbe teszik az egyik lábukat a másikon. Mindenkit nagyon kérünk, hogyha öltönyt visel, akkor gondoljon a megfelelő hosszúságú zoknira is.

Csak lazán

Bulizáshoz bármi felvehető, csak érezzük magunkat a szerelésben jól és kényelmesen. Nem meglepő mostanában, ha férfiakat csillogó kristályokkal díszített pólóban, vagy farmerban látjuk szórakozni. Nos, mondjuk azt, hogy nem baj, ha ékszereket viselnek, csak annak módját és darabszámát is tiszteletben kell tartani. Lehet hogy egyiket, netalán másikat kicsit femininnek tartjuk, de a színek közül szabályosan bármelyiket viselhetik kedvüknek és alkatuknak megfelelően.

[PAGEBREAK]

Nyilván mindenkit érdekel, hogy a modellek milyen szerelésben feszítenek. Ezen az oldalon mindent megtaláltok, ami a képeken látható, a fiút nem adjuk, s a lánnyal sem szolgálhatunk.

Egymáshoz öltözve

1.szett

Erika: Pulóver: PepperHot; Sapka: A sztájliszt sajátja; Szemüveg: Salvatore FerragamoDávid: Zakó: PepperHot; Garbó: Zara; Szemüveg: Prada; Farmer: Levi’s

2.szett

Erika: Kabát: Jeans Club, Farmer: Stop Butik; Cipő: Zara; Harisnya: Calzedonia; Póló: Pepper Hot; Sál: Kínai piacDávid: Póló, Pulóver: Kínai piac; Nadrág: Pepper Hot; Cipő: Adidas

A ruhás lányt nem ismerjük...

3.szett

Erika: Pulóver: Stop Butik; Ing: Sylist sajátja; Nadrág, Harisnya: Kínai piac; Csizma: Sylist sajátjaDávid: Ing, Kabát, Nadrág: Mexx; Pulóver: Zara; Cipő: Modell sajátja; Nyaklánc: Thomas Sabo

A képen látható pasi attitűdért nem vállalunk felelősséget

4. szett

Erika: Flitteres ruha: Sylist sajátja; Cipő: Bizanc BoutiqueDávid: Öltöny, Ing, Nyakkendő: Zara; Cipő: Bizanc Boutique

5.szett

Erika: Felső: Pepper Hot; Nadrág: Kínai piac; Kesztyű: Sylist sajátja; Csizma: Árkád; Nyaklánc: Thomas SaboDávid: Ing, Nadrág, Sál: Mexx; Gyűrű: Thomas Sabo

A képek a Luxusautó Kiállításon készültek. Köszönjük szépen.

A Ruhás LányokIlyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés