free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Szex és Zac Posen

Borsa         Címkék: jelenet, mozi, ruhaköltemény, szex, zacposen 2 hozzászólás

A készülő Szex és New York-mozi egyik kulcsjelenetében mind a négy főszereplőnő Zac Posen amerikai divattervező extravagáns ruhakölteményeit viseli. Méghozzá nem is akármilyen apropóból...

Néhány hete már nagyban tartanak a Szex és New York moziváltozatának forgatásai, melyről gyakorlatilag napról napra újabb és újabb fotósorozatok kerülnek fel a netre. Ezek közül az egyik legfigyelemfelkeltőbb az, amelyen egy fiatal amerikai divattervező, Zac Posen extravagáns ruhakölteményeit viselik a főszereplők.

Kulcsjelenet

A kobaltkék és a piros ruha a mindössze 27 éves tervező 2008-as tavasz kollekciójából való, míg a fekete az idei, ősziből. Ez utóbbi kreáció szerintünk melléfogás, tényleg nem értjük miért kellett szegény Charlotte-ot gyászoló sellőnek öltöztetni. Ha pedig már itt tartunk, említsük meg azt is, hogy a három közül egyértelműen Miranda ruháját tartjuk a legszerencsésebb választásnak, mind önmagában, mind pedig az őt alakító színésznő, Cynthia Nixon külsejéhez - különösen hajszínéhez - viszonyítva.

Elegáns, bár elég sok a fodor...

Elárulhatjuk még, hogy a képek a film egyik kulcsjelenetéből valók, és hogy ekkor Carrie is egy Zac Posen-ruhát visel. Aki nem szeretné tudni, hogy milyet és főleg, hogy miért - bár igazán könnyen kikövetkeztethető - az ne kattintson ide!

(Forrás: Fabsugar)LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés