free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Madonna illata

Borsa         Címkék: híresség, illat, madonna, parfüm, saját 0 hozzászólás

Bár eddig nem nagyon hiányoltuk onnan, de állítólag hamarosan Madonna is beáll azon hírességek - túlságosan is - hosszú sorába, akik saját nevükkel fémjelzett parfümöt adnak ki. Mindenki jól jár.

Valószínűleg nem sok olyan dolog létezik, amit például Jennifer Lopez, Beyonce Knowles, Gwen Stefani, Mariah Carey, sőt még a lecsúszott Britney Spears is egyaránt elért már, ám Madonna életéből eddig még valahogy kimaradt. Egy azonban bizonyosan van: a pop nagyasszonya ez idáig még nem adott ki saját nevével fémjelzett parfümöt. Bevalljuk, nekünk eddig nem okozott különösebb hiányérzetet a Madonna-féle parfüm nemléte. Igazából fel sem tűnt, hogy nincs ilyen termék. Viszont állítólag nemsokára már lesz.

Koszorúslány

"Mindig ő volt a koszorúslány, sosem a menyasszony." - nyilatkozta egy szakértő a WWD.com magazinnak, arra utalva, hogy Madonna hosszú ideje szereplője a divatiparnak, volt például a MAC és a Max Factor arca, énekelt egy Estée Lauder reklámfilmben, ruhakollekciókkal szerepelt a H&M-nél, ám a saját parfüm még kimaradt a sorból. Eddig. Ugyanis a Wall Street Journal értesülései szerint az énekesnő hamarosan megválik a Warner Music lemezkiadótól és a Live Nation nevű céghez szerződik. Mégpedig mindenestül.

Megéri neki

Ez azt jelenti, hogy a lemezek kiadásán, koncertturnék szervezésén felül gyakorlatilag minden Madonnával kapcsolatos reklám-, promóciós-, merchandising és névhasználati jog a Live Nation birtokába kerül. Ők pedig valószínűsíthetően rövid időn belül megvalósítják majd az első hivatalos Madonna parfüm kiadásának amúgy már hosszú évek óta húzódó tervét. Ha pedig így tesznek, a hozzáértők szerint akár 200 millió dollárt is kaszálhatnak az üzlettel.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés