free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Csőlátó gallér hivatali zombiknak

Borsa         Címkék: amerikai, csőlátó, gallér, kiegészítő, munka 0 hozzászólás

Egy amerikai dizájner olyan alkalmatosságot tervezett, mely elvileg segíti a dolgozót, hogy kizárólag a feladatára koncentrálhasson. Például úgy, hogy nem tud meginni még egy kávét sem munka közben...

Akár Orwell 1984 című regényébe vagy Az ember tragédiája Falanszter jelenetébe is beillene a képen látható csőlátó gallér, melyet egy Simone Brewster nevű amerikai dizájner tervezett... valószínűleg egy amolyan istenigazán beteg pillanatában.

Megáll az ész

A csőlátó gallér első ránézésre leginkább azokra az ormótlan fehér védőgallérokra emlékeztet, melyeket az állatorvosnál a frissen operált háziállatokra tesznek, hogy azok ne tudják kiharapdálni, szétnyalni a sebeiket. Ezt az alkalmatosságot azonba embereknek tervezték és elvileg az a célja, hogy segítsen a dolgozónak a feladatára koncentrálni, kizárva a zavaró periférikus ingereket. Vagyis, az emberi lényt mintegy hivatali zombivá változtatja.

Tessék.

A gallérból többféle modell is készült, a különféle munkafeladatoknak megfelelő fazonokban, például van, amiből csak előrefelé lehet kilátni, van, amiből felfelé és/vagy lefelé is, van olyan is, amelyik szabadon hagyja a fülkagylót, lehetővé téve a telefonhasználatot, van, amelyik viszont direkt megakadályozza azt, van, amelyikben lehet kávét inni és van olyan is, amelyikben nem... Megáll az ész és körülnéz.

A cuccnak egyelőre még csak a prototípusai léteznek és reméljük ez így is marad.Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés