free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Segíts a bohócdokiknak!

Borsa         Címkék: árverés, bohóc, doki, jótékonyság, madáchszínház 0 hozzászólás

Itt az alkalom, hogy jónak érezzük magunkat és még Miller Zoltán aláírását is a magunkénak tudhassuk, ugyanis jótékonysági árverést tart a Madách Színház. Lehet ugrani a híres félálarcért!

Az árverés az egyik legszerencsésebb módja annak, ha valamilyen nemes cél érdekében pénzt szeretnének gyűjteni. Ez az a helyzet, amikor mindenki jól jár. Az adományozó számára kedves relikviákhoz vagy tárgyakhoz jut, a pénz pedig olyan helyre, ahol nagy szükség van rá. Szerencsére ma már itthon is kezd hagyománya lenni a jótékonysági árveréseknek.

Most éppen a Madách Színház művészei által dedikált, az ötszázadik, jubileumi Az operaház fantomja előadásban használt tárgyakra licitálhat az, aki úgy érzi, jó helyen lenne nála a nevezetes félálarc, vagy a jubileumi alkalomra palackozott bor. A árverésből befolyó összeget a Piros Orr Bohócdoktorok Alapítvány számára ajánlotta fel a színház vezetése. Jobb helyre nem is kerülhetne a pénz, mint egy olyan csapat részére, akik azt tűzték ki célul, hogy a gyógyulásig nevettetik a kórházban fekvő gyerekeket és akik komoly segítséget jelentenek az orvosok, ápolók és a szülők számára is azzal, hogy a kórházban töltött időt megkönnyítik a kicsiknek.

Segítsünk

A licitálást nem spékelik meg állófogadással és egyéb külsőségekkel, egyszerűen az interneten, a Madách Színház honlapján bonyolódik, a vendégkönyv menüpont alatt. Egyszerűen be kell regisztrálni, aztán megtenni a tétet. A licitálást november 4-én, 21 órakor zárják, érdemes akkortájt is ránézni a honlapra.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Megszületett...

A zeneiparnak új hercegnője lett: Beyonce és Jay-Z hétvégén világra jött kislányát máris mindenki imádja.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés