free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Szőröző pasik

HT         Címkék: borotva, csupasz, hímtag, pasik, szőr 0 hozzászólás

A divat mostanában a pasik számára is előírja a szőrtelenítést, a Hímtag viszont úgy gondolja, hogy egy férfi maximum a csaját borotválja. Nem tennénk igazságot, de a fülszőr kérdésében biztos igaza van.

Alap, hogy a pasik szőrösebbek a csajoknál. Manapság viszont tombol a csupaszságmánia. A testszőrzetre nehéz biztosítást kötni, mert előbb vagy utóbb úgyis kihullik a szőrszál. Viszont tisztálkodás után ér kiöblíteni a kádat, borostavágás után ér eltüntetni az elhalt szarumaradványokat a mosdókagyló faláról, és ér lepiszkálni a szappanra tapadó fanszőrt is.

The Bumblebeez: Dr. Love

Azt mindenki ismeri, hogy a szőrös mellkasú férfi abban különbözik a szőrtelentől, hogy az őse nem lecsúszott, hanem lemászott a fáról. Manapság a csupaszított felsőtest dívik, pedig a szőr evolúciós hagyományunk, és legalább egyszer az életében mindenki volt már libabőrös. A férfi mellszőr törvényszerű, négy alaptípust különböztetünk meg sűrűségi sorrendben. A mellkas közepén ritkás szőrpamaccsal bíró pasinak legalább akkora az esélye az alkalmi szexre egy olyan csajjal, aki nem lelkesedik egyértelműen a mellkasszőrért, mint egy csupaszított mellűnek. A mellkas közepétől a mellbimbókig szőrös férfiak is legalább egyszer átmennek a mellszőrös pasitól erősen ódzkodó csajok minősítő vizsgáján. A csupaszság hívő csajok esetleg kíváncsiságból mennek bele eseti szexbe szőrös köldökű és mellbimbójú pasikkal, de nincs az az alkoholmennyiség és dughatnékpont, hogy egy csupaszság kedvelő csaj, egy hasától a válláig bundás pasival szexeljen.

Mindkettő büszke valamire

A férfiak körében a mellszőrviselés legutóbb a nyolcvanas években ért el kimagasló eredményeket, amikor is világhírességek és helyi ismertségek is nyíltan szimpatizáltak a mellszőrzettel. Manapság, annak ellenére, hogy a retrománok körében újra ciki Chuck Norris és/vagy Szécsi Pál, a testtrendfelelősök szerint a korszerű pasi csupasz mellkasú. Szőrtelenek még a sportolók, a metroszexuálisok, és a hímpáváskodó nárcisztikusok is. Vannak azonban csajok, aki teljesen odavannak a mellszőrért. Sőt olyanok is, akik szerint a mellkas lecsupaszítása egyenlő a látens homoszexualitással. Viszont a szőrös férfiak legalább annyira népszerűek a csajok között, mint a meleg közösségekben.

Az arcszőr üzenete

Annak ellenére, hogy az igazi arcszőrön megakad a sörhab és a női nemiszerv illatanyagai is, a testápolásból élő vállalkozásoknak nem érdeke az arcszőrzet. A testtrendfelelősök napjainkban a bajusszal és a szakállal ellentétben a borotváltságot népszerűsítik, szerintük a csupaszság, vagy maximum ápolt borosta lehet egy korszerű férfi arcdísze. Egy pasi arcszőrzete mindig üzenetet hordoz. Vannak férfiak, aki gyászukba szőrösödnek bele, vannak, akik a depressziójukba. Vannak férfiak, akik nemi hovatartozásukat jelzik a fazonra igazított kamionsofőrbajszukkal, és vannak férfiak, akik vallási meggyőződésüket növesztik az arcukra. Az ideológiai okokból elkövetett önkéntes borotválatlanság abszurditása jellemző az emberiségre. Például az 1848-as országgyűlésen a demokraták körszakált viseltek, de a szabadságot és a függetlenséget jelképezte a szőr a kiegyezéskori férfi arcokon is.

Freddie Mercury és George Michael jellegzetes arcszőrzetben

A legismertebb szőrnevű magyart, Gärtner Sándorként anyakönyvezték és állandóan borotvált képpel szerepelt, de Szőke Szakáll néven vált nemzetközileg ismerté. Gyerekkori rejtély számomra, hogy hogyan lehet valakinek arcszőr a keresztneve. Arcszőrke. Szakállka. Viszont manapság még mindig elég egyértelmű üzenete van a diktátorbajusz viseletének. Ahogy a keménymelegek is jellemzően mellszőr bajusz kombinációban hajaznak erősen Freddie Mercuryra esetleg George Michaelre.

Fülszőr

A tudomány mai állása szerint az emberi fül szőrösségéért a Y kromoszóma a felelős, ennek ellenére csak kevés pasi visel disznósajtszőrösségű hallószervet. Az elburjánzott fülszőrzet keveseknek áll jól, és legalább annyira gusztustalan, mint az ápolatlan orrszőr. Ritka az a csaj, aki vonzódik egy farkasemberfülűhöz. Alap, hogy annak a férfinek, akinek harmincéves kora előtt szőrösödni kezd a füle, illik elgondolkodnia a korosodásról és a halálról.

Mindenki tudja, hogy a szőrökért a gének és a hormonok felelnek, de nagy szerencsénkre az endékás sportolónők kora leáldozott, és a vezető feminista nőszemélyek is szőrtelenek. Viszont a pasik alaphelyzetből szőrösek és lusták. Az ápoltság nem hátrány persze, de egy pasi maximum a csaját szőrtelenítse. A szakállas csajokra meg csak a perverzek kattanak.

HTLÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés