free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

5 hordhatatlannak tűnő ruha

Borsa         Címkék: hordhatatlan, lista, öt, ruha 1 hozzászólás

A következő öt ruhadarab és kiegészítő első ránézésre használhatatlannak tűnhet. Egy kis fantáziával és egy adag bátorsággal kombinálva viszont már cseppet sem lesznek azok. Segítség a bátorsághoz.

A következő öt ruhadarab és kiegészítő első ránézésre, az üzletek polcán használhatatlannak tűnhet, de ha egy kis fantáziával és egy adag bátorsággal megfelelően kombináljuk, akkor már cseppet sem fognak használhatatlannak tűnni. Az ilyen darabok láttán, nyugodtan nézzen mindenki nézzen szét a saját vagy a nagymamája szekrényében, mert igazi kincsekre akadhat.

Kalap - STB

Hosszú éveken keresztül a nők el sem tudták képzelni, hogy kalap nélkül lépjenek ki az utcára. Napjainkban viszont a kalapban járást tudjuk nehezn elképzelni, azt, hogy ebben combinózunk, randizunk, vásárolunk. Persze egy az Ascott-i derbire készült széles-karimájú kalap tényleg zavaró lehet a mindennapjainkban, de ez nem jelenti azt, hogy egyáltalán nem hordhatunk. Ha kalapot kerestek, akkor először a keskenyebb karimájú darabokkal próbálkozzatok, mert azt semmivel sem bonyolultabb hordani, mint mondjuk egy kötött sapkát. Ezután - ha rákattantatok - jöhetnek az extrémebbnél extrémebb fejfedők.
Ujjatlan kesztyű - H&M

El kell oszlatnunk azt a tévhitet, hogy ezek a kesztyűk teljesen használhatatlanok. Ha piacon járunk szembesülhetünk azzal, hogy minden második zöldséges ilyet hord, és ennyi ember nem tévedhet. Ugye. A kesztyűk nagy részével az a baj, hogy csökkenti a kezünk használhatóságát, de ezt a problémát az ujjvég nélküli kézmelegítőkkel szinte teljesen ki tudjuk küszöbölni, és higgyétek el nem fog fázni benne a kezetek. A másik előnye ezeknek a daraboknak, hogy a dohányosokat megkíméli attól a dilemmától, hogy levegye-e a kesztyűt és fagyjon meg a keze, vagy hagyja magán és szagolja egész nap a cigiszagot. Arról nem is beszélve, hogy frissen műtött kéz esetében a csúnya vagy teljesen funkcióját vesztett kórházi kötést is ki tudja egészíteni, ráadásul csinosabb is.


Vastag öv - Öltöző

Ez egy tényleg becsapós darab, mert ha nem jól öltjük magunkra, tényleg bénán, előnytelenül tud rajtunk mutatni, hiszen optikailag nagyíta a csípőt. A titok nyitja abban rejlik, hogy a derék és csípő közötti részre kell felcsatolni, mert így optikailag nyújtja a törzset ami pedig leveszi a hangsúlyt a csípőről. Ducibb lányoknak ezeket az öveket nem ajánljuk, viszont, ha mégsem tudnak ellenállni, akkor válasszanak inkább egyszínűt, és azon belül is inkább sötétet. Ha szorgalmasan keresgéltek, olyan darabokra is ráakadhattok, amelyek a fűzőhöz hasonló funkciót töltenek be, ezek pedig semmiképpen nem nevezhetőek hordhatatlannak.Rövid ujjú kabát - Öltöző

Ez a legnagyobb ellentmondás idén télen, hiszen egyértelműen adódik a kérdés: hogyan melegíthet egy olyan kabát, aminek rövid az ujja. Az a helyzet, hogy ezt is meg lehet cáfolni, hiszen ha egy ilyen kabátot hosszú kötött vagy bőrkesztyűvel veszitek fel, biztos, hogy nem fogtok fázni, de ha idegenkedtek a hosszú kesztyűktől, akkor elég ha egy vastag színes pulóvert vesztek fel alá. Ne aggódjatok, nem lesz ciki, ha kilátszódik a pulcsi. Arra viszont figyeljetek, hogy a kabát ujja elég rövid legyen, mert ha csak éppen-hogy kilátszódik a csuklótok akkor abban olyanok lesztek, mintha kinőttétek volna.

Hózentróger- Kínai piac

Ez az a darab, aminek a hordhatatlanságát, bárhogyan is igyekszünk, nem tudjuk megcáfolni. Kiskorunkban azért adták ránk, hogy ne hagyjuk el a nadrágunkat játék közben, de hogy felnőttkorban mire tudjuk használni, arra a mai napig nem derült fény. Ha túl rövidre húzzuk, biztos, hogy nem lesz kényelmes, ráadásul még a lehető legkisebb mellen is el fog csúszkálni, ha pedig túl tág, akkor le fog csúszni a vállunkon, és akkor vele együtt a nadrág is. Szóval a nadrágtartó az igazi ördögi kör.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés