free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Galliano gyerekruhákat tervez

Borsa         Címkék: divat, dizájner, gyerekeknek, johngalliano, ruha 0 hozzászólás

John Galliano álláshalmozó lett, ugyanis a Dior divatháznál betöltött vezető tervezői pozíciója mellett a következő öt évben a Diesel-nek is dolgozik. 4-14 év közötti gyerekeknek tervez majd ruhákat.

John Galliano úgy tűnik nem éri a Dior divatház vezető tervezői pozíciójával. Nemrégiben ugyanis aláírt egy együttműködési megállapodást a Diesel céggel. Gyerekruhákat fog nekik tervezni, ami első hallásra talán furán hangzik, ám ha jobban belegondolunk, annyira mégsem az...

Bohém és eklektikus

A félig spanyol, félig angol sztárdizájner ugyanis eleve karakteresen bohém, eklektikus tervezéseiről ismert, és előszeretettel kreál - olykor barokkosan édes, máskor merészen nyomasztó - tündérmesékbe illő kosztümöket a felnőttek számára is, sőt, tulajdonképpen maga is egy extravagáns, feminin macsó bőrébe bújt nagy gyereknek látszik. Így módon tehát abszolút nem tűnik tőle távolállónak a gyerekruhák világa.

Korábbi kollekció, az új jövőre jön

Az elmúlt években jelentős fellendülés következett be a gyerekruhák piacán, ez befolyásolta a céget, mégpedig úgy, hogy neves divattervező bevonásával ráálltak ennek az üzletágnak a felfuttatására - nyilatkozott Renzo Rosso, a Diesel tulajdonosa a WWD.com magazinnak. Galliano a Diesellel kötött megállapodása egyébként öt évre szól. Az első 4 és 14 év közötti gyerekeknek szánt kollekciója a tervek szerint 2008-09-es őszi-téli szezonra készül majd el.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés