free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Retró kagylók

Borsa         Címkék: divat, headset, kagylók, retró, yubz 0 hozzászólás

A táskájukról retró telefonkagylókat lógató fiatalok látványa beépült az amerikai és a távol-keleti utcaképbe. A legújabb divattárgy neve Yubz és tulajdonképpen nem másról, mint egy zseniálisan csomagolt headsetről van szó.

Nálunk még teljesen ismeretlen jelenség, ám Amerikában és a Távol-Keleten már az utcakép szerves része, hogy a fiatalok a táskáiról klasszikus, retró telefonkagylók lógnak. Ráadásul ezek nem is szimpla, infantilis jellegű, műanyag divatkiegészítők, hanem működőképes szerkezetek...

Mobilra és számítógépre

... hiszen a mobiltelefonokra csatlakoztathatók. Az alkalmatosság neve Yubz és tulajdonképpen ez nem más, mint egy zseniálisan ikonikus formába csomagolt egyszerű headset.

A Yubz mobiltelefonos változatának sikerén felbátorodva nemrégiben piacra dobták a számítógépre csatlakoztatható verziót is, amit online telefonáláshoz - Skype, MSN, Google Talk, stb.- fejlesztettek ki.

Nézegess képket a kütyüről!

Aki úgy érzi, hogy szívesen nekilátna a Yubz-divat hazánkban való mielőbbi meghonosításának, az az ehhez elengedhetetlenül szükséges terméket például a Curiosity Shoppe webáruházból szerezheti be, 45 dollárért.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Újrahasznosítva

Sok munkával újrahasznosított tárgyakból és bútorokból is stílusos otthont lehet varázsolni.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés