free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Bokatáskák a Chaneltől

Borsa         Címkék: bokatáska, chanel, divat, karllagerfeld, nevetséges 0 hozzászólás

Ha egy kiegészítőről annyit tudunk, hogy Karl Lagerfeld tervezte és a Chanel mutatta be a Párizsi Divathéten, akkor simán azt gondolnánk, hogy az biztosan valami klassz dolog. Nos, íme a cáfolat.

Nemrégiben, a Párizsi Divathét keretein belül megrendezett Chanel divatbemutatón bukkant fel a manökenek lábán a bokatáska. Persze ettől még nem kell szeretni. Mi sem tesszük.

Tévedhet

A nevetséges bokatáskákat nem más, mint Karl Lagerfeld tervezte a divatház számára, ékesen bizonyítva ezzel, hogy divatguru mivolta ide vagy oda, ő is tévedhet. Nagyot. Ezt a kiegészítőt ugyanis - ha már mindenképp muszáj, akkor - legfeljebb tizenhárom év alatti kislányokon tudjuk elképzelni, nem pedig felnőtt nőkön.

Ezt benézte

Felvetődik persze a kérdés, hogy a tervező mégis vajon honnan meríthetett ihletet egy ilyen cucc megalkotásához. Nos, Lagerfeld egyik nyilatkozatából ez is kiderül. A drogelvonón részt vevő hollywoodi sztárok - például Lindsay Lohan - viselnek mostanában bokára csatolható rehabilitációs műszert, ehhez hasonló kis táskákban, innen jött az ötlet. Csodás.

A bokatáskából egyébként ötféle modell készült. Attól mondjuk nem kell tartani, hogy eredeti Chanel darabok árasztanák el a pesti utcákat, attól viszont annál inkább, hogy a tömegek által elérhető márkák esetleg kedvet kapnak és másolni kezdik ezt a kiegészítőt...LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés