free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Kopasz csajok

HT         Címkék: csajok, érzékiség, fej, hímtag, kopasz 3 hozzászólás

Hímtagunk szerint a csajok is szép számmal izgulnak rá hajuk teljes eltávolítására, ezért ez alkalommal a csont kopasz női fejek rejtelmeit fejtegeti. Úgy véli, ezek legtöbbször érzékiséget takarnak.

A haj viselésével évezredek óta üzennek a csajok a külvilágnak. Kevés csajra volt jellemző az önkéntes kopaszság a legutóbbi évszázadig. Az önkéntes kopaszság a modern kor vívmánya. A modern időkig kevés csaj döntött önként a tarfejűség mellett, jellemzően kényszer hatására kopaszodtak le a rabszolga, szűz, eretnek, boszorkány, skalptalan és koncentrációs táborlakó csajok. Napjainkban viszont az önkéntes kopaszságnak sokféle üzenete lehet. Egy önként kopasz csaj hirdetheti világ, illetve politikai nézetét, vallási meggyőződését, a társadalomból való önkéntes vagy kényszerres távollétét, nemi hovatartozását, lázadási szándékát, és ne feledkezzünk meg az egészséges életmód praktikus kopasz csajairól sem. A bőrfrizurás csajokról általában úgy vélik, hogy határozott énképpel bírnak. Az biztos, hogy minden önkéntes pőre koponyájú nőszemély tisztában van azzal, hogy nyilvános helyen feltűnést kelt a megjelenése.

Hajfétis

Az emberek mindig tisztelték a hajukat. Valaha fizetőeszköz volt, az indiánoknál meg az élet szimbóleuma. A hajfétisnek viszont semmi köze az ezotériához, annál több a szexhez. A hajfétis többek között szexuális tevékenység, amikor is mindkét félnek szolgál legnagyobb örömére a bőrfrizura kialakítása. A szerelmes csajok rávehetőek egy hajfétis szexre, de nem ér arra használni egy csaj szerelmét, hogy ledobja a haját. Az egyik csajom például rám hivatkozva, mivel hogy nekem tetszenek a kopasz nők, csökkentette koponyáján a hajmennyiséget, de nyilvánvaló volt, hogy hitt a szépségében hajatlanul is.

Csak bele ne vágj, baby!

Nem minden önkéntes kopasz csaj hajfétishívő. A borotvált női fej iránt szexuálisan érdeklődők túlnyomó többsége pasi, de azért csajok is szép számmal izgulnak rá a kopaszításra. A hajfétis hosszúra nyújtott előjáték. Egy emberi fő lecsupaszítása törődést, hozzáértést és odafigyelést igényel, még a legdurvább latexbe bújtatott hajfétishívő is gondos fodrász. Az emberi fej meg pompás erogénzóna. Fejtetőt csókolgatni, apró puszikkal elhalmozni, nyalogatni, szopogatni ér.

Kopasz énekesnők

A múlt század ötvenes éveiben, a tömegkommunikáció és a bulvármédia kezdetekor nem voltak jellemzőek a kopasz csajok. Egy csajhíresség csupaszfősége garantált vezérhír lett volna, nemcsak a bulvársajtóban, hanem a meghatározó hír-, politikai-, és egyéb médiumokban is. II. Erzsébet vagy Judy Garland kopaszsága botrány, és polgárháborús indok lett volna akkoriban. Ezért a Föld kultúrtörténetének legelső kopasz énekesnője Eugene Ionescu azonos című bohózatának virtuális hőse lett. A kopasz énekesnő antidrámája az angol nyelvkönyvek társalgási sémáira épít, és címével ellentétben nem a kopasz énekesnőről szól. A francia-román író címválasztása szatírikus, mert akkoriban a kopasz énekesenő ugyanúgy jól festett egy pletyújság címlapján, mint a szendvicsembereken.

Szépek, nagyhangúak, kopaszok...

Ami abszurdnak hatott az ötvenes években, az ma mindennapos. A legutóbbi földkörüli kopaszos bulvárblődli, ami felborzolta a közvélemény kedélyeit három napra, Spears asszony egopromo akciója volt idén tavasszal. Azt nem tudom, hogy ki az igazi kopasz énekesnő, de biztos, hogy még mindig ugyanazt a frizurát viseli.

[PAGEBREAK]

A következőkben erogénzónájukat szabadon hagyó énekesnők sorát tekintheti meg Kedves Borsaolvasó. Szerintünk, nekik remekül áll ez a fajta kitárulkozás.

Skunk Anansie: Little baby swastika

Sinead O'Connor: You do something to me

Björk:Hunter

Janice Robinson: Nothing I would change

Skye Edwards: Undress me now

HT


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés