free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Bélyegzőbot

Borsa         Címkék: bélyegző, bot, dizájn, gerilla, olasz 0 hozzászólás

Egy olasz dizájner csoport olyan beépített bélyegzővel felszerelt járóbotot alkotott, amellyel nyugdíjasok folytathatnának sajátos gerillakampányt. Bárhova odanyomhatják véleményüket.

Egy olasz dizájner csoport szerint a generációk közötti zökkenőmentes kommunikációt segítené az általuk tervezett járóbot, szerintünk ez az ötlet kissé erőltetett. Meglepődnénk ugyanis, ha az utcán előttünk haladó idős nénike a botja végével bélyegzőnyomokat hagyna az aszfalton, hiszen a csigát sem értjük attól jobban, hogy fényes nyálcsíkot húz, amerre jár...

Gerillakampány

Sajátos gerillakampány eszközét alkotta meg az olasz GlueGlueDesign: egy járóbotot, melynek a végén a botvég-gumi helyett egy beépített bélyegző található, méghozzá "RESPECT" felirattal. A koncepció szerint az idősek ennek segítségével hagyhatnák ott tiszteletre ösztönző nyomaikat az utcán, vagy éppen a tömegközlekedési eszközökön, méghozzá olyan módon, amelyből a fiatalok is értenek.

Gerillanagyiknak

Ez a dolog már eleve bukott dolog, ugyanis a nyugdíjasok többsége jellemzően nem gyakran rongál köztulajdont, és nem szívesen hívja fel magára ily módon a figyelmet. Az olyan laza és vagány idősek, akik pedig bevállalnának egy ilyen eszközt, nos, nekik valószínűleg nincs szükségük rá, megtalálják a megfelelőt módot a generációk közötti kommunikációnak. Ezt a botot maximum Dr. House kezében tudnánk elképzelni. Neki tökéletes lenne.

(Forrás: Notcot)LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Újrahasznosítva

Sok munkával újrahasznosított tárgyakból és bútorokból is stílusos otthont lehet varázsolni.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés