free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Legyezőnek látszó gyümölcsöstál

Borsa         Címkék: dizájn, gyümölcsöstál, holland, innovatív, legyező 0 hozzászólás

Egy fiatal, holland dizájner figyelemreméltó tervezése első ránézésre összehajtogatott legyezőnek tűnik, aztán hosszas elemzés után kiderül róla, hogy valójában egészen más. Egy innovatív tárgy.

Ez az igazán minimalista tárgy - amiről első ránézésre nem gondolnánk, hogy az, ami - egy fiatal, holland dizájner munkája Ez a fából készült alkalmatosság összehajtogatott állapotában ugyanis leginkább egy legyezőre hasonlít, széthajtogatva aztán kiderül, hogy egészen másról van szó. Ez egy innovatív gyümölcsöstál.

Szendvicsbicikli

A tárgyat Basten Leijh, holland dizájner alkotta, akinek nem ez az egyetlen szimpatikus tervezése, sőt! Híven ahhoz, hogy a holland ugyebár biciklis nemzet, formabontó kerékpárokat is tervez. Ilyen például a Szendvicskerékpár, ami tulajdonképpen egy egyszerűen összeállítható, retrós vonalvezetésű fakeret, amely bármilyen biciklire rászerelhető, bútorszerűvé téve a járművet. A Szendvicskerékpár prototípusát egyébként egy Milánóban megrendezett szakmai kiállításról kapásból el is lopták.

Egyszerű és ötletes

A Leijh által alkotott tárgyak sorozatgyártása egyelőre még nem indult be, ám a honlapján bárki megtekintheti, hogy mi mindent nem gyártanak...

(Forrás: Notcot)LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Újrahasznosítva

Sok munkával újrahasznosított tárgyakból és bútorokból is stílusos otthont lehet varázsolni.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés