free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Tizenegyes a Ludditáktól

Borsa         Címkék: ajánló, dupla, ludditák, tizenegyes, zene 0 hozzászólás

November 15-én jelent meg a Ludditák zenekar vadonatúj lemeze, "tizenegyes" címmel. Rögtön dupla album; egy zenekaros és egy dj-s korong lapul a tokban, és szép, vaskos szövegkönyvet is tartalmaz.

A Ludditák zenekar legújabb albuma november közepén kerül csak piaci forgalomba, de érdemes már jó előre felkészülni rá lelkileg. A kiadvány kétlemezes lesz, egy zenekar által kísért korong, többek között Gerdesits Ferenc (dob - Quimby, A Kutya Vacsorája, Üllői Úti Fuck, Marlboro Man), Bacsa Gyula (billentyű - Hiperkarma, Palermo), Mezei András (basszusgitár - Üllői Úti Fuck), és Vastag Gábor (gitár, vokál, effektek - Üllői Úti Fuck, Frank zappa-emlékzenekar) közreműködésével. A másik, dj-keverten pedig Jakab Zsolt (Nafta) és Kondor Péter (Párizs) mellett számos nagyszerű vendégművész bűvészkedett a lemezekkel, meg csavargatta a potikat.

Van pár közreműködő, akik mindkét korongon nyomják a szöveget a lányokkal; a legaktívabb feat az IMMC-s Buppa, mellette Sinya, Kelemen Angelika, Háborgató Maszkura, Újonc Peti (az Akkezdet Phiaiból), és DJ Vanis is besegítettek.

A Mi csajaink

"Igyekeztünk színes, az eddigieknél változatosabb cd-t összerántani, értsd: a punktól a rákkenrollon át a dalolós-lakodalmasig, raggás-bánatos vagy épp riszálós hiphop, mindent belegyűrtünk. A dj-s cédén több a kevésbé előadásra szánt, komolyabb, lassúbb darab, a zenekari korong jóval slágeresebb, táncolhatóbb, bulizósabb számokat tartalmaz" - mesélte Móki az új lemezről.

Természetesen lesz lemezbemutató koncert is december 6-án, az A38 Hajón, mérsékelt árú belépőjegyekkel, és valószínűleg a szokásos laza és remek hangulattal.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Megszületett...

A zeneiparnak új hercegnője lett: Beyonce és Jay-Z hétvégén világra jött kislányát máris mindenki imádja.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés