free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Illatos DNS

Borsa         Címkék: anti-nobel, dns, értelmetlen, parfüm, találmány 0 hozzászólás

A DNS parfüm feltalálója már 12 évvel ezelőtt megkapta az anti-Nobel-díjat. Ehhez képest még a mai napig is létezik olyan cég, ami fényesen megél a DNS minták alapján készült parfümök gyártásából.

Egy amerikai cég személyre szabott parfümök gyártására szakosodott. Ezek az illatanyagok olyannyira személyre szabottak, hogy minden egyes üveg a vásárló egyéni DNS-mintája alapján készül. Állítólag...

Postafordultával

A DNS-parfüm ötlete egyáltalán nem újkeletű, egy bizonyos Bijan Pakzad nevű amerikai úr már 1995-ben megkapta érte az Ig Nobel-díjat, azaz az anti-Nobelt, melyben azok részesülhetnek, akik valamilyen értelmetlen dolgot találtak fel. Ehhez képest, így, 12 évvel később a MyDNA vígan árusítja a DNS-parfümöket.

Persze.

A dolog gyakorlatban úgy néz ki, hogy a megrendelést követően a cég kipostáz egy készletet, amivel a delikvensnek kenetet kell vennie a saját - vagy akinek a parfümöt szánja - arcáról és azt visszaküldeni. Ezek után a MyDNA laborjában elkészítik az illető DNS-éhez passzoló, egyedi parfümöt, majd eljuttatják a megrendelőnek. Első körben mindez potom 189.98 dollárba kerül, ám, mivel a DNS-mintát megőrzik, így utánrendelés esetén már csak 89.99 dollárt kell fizetni egy üveg parfümért.

A cég honlapján egyébként mindenkit megnyugtatnak afelől, hogy büdös DNS nem létezik, mindenki jó illatú parfümre számíthat.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés