free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Illatos DNS

Borsa         Címkék: anti-nobel, dns, értelmetlen, parfüm, találmány 0 hozzászólás

A DNS parfüm feltalálója már 12 évvel ezelőtt megkapta az anti-Nobel-díjat. Ehhez képest még a mai napig is létezik olyan cég, ami fényesen megél a DNS minták alapján készült parfümök gyártásából.

Egy amerikai cég személyre szabott parfümök gyártására szakosodott. Ezek az illatanyagok olyannyira személyre szabottak, hogy minden egyes üveg a vásárló egyéni DNS-mintája alapján készül. Állítólag...

Postafordultával

A DNS-parfüm ötlete egyáltalán nem újkeletű, egy bizonyos Bijan Pakzad nevű amerikai úr már 1995-ben megkapta érte az Ig Nobel-díjat, azaz az anti-Nobelt, melyben azok részesülhetnek, akik valamilyen értelmetlen dolgot találtak fel. Ehhez képest, így, 12 évvel később a MyDNA vígan árusítja a DNS-parfümöket.

Persze.

A dolog gyakorlatban úgy néz ki, hogy a megrendelést követően a cég kipostáz egy készletet, amivel a delikvensnek kenetet kell vennie a saját - vagy akinek a parfümöt szánja - arcáról és azt visszaküldeni. Ezek után a MyDNA laborjában elkészítik az illető DNS-éhez passzoló, egyedi parfümöt, majd eljuttatják a megrendelőnek. Első körben mindez potom 189.98 dollárba kerül, ám, mivel a DNS-mintát megőrzik, így utánrendelés esetén már csak 89.99 dollárt kell fizetni egy üveg parfümért.

A cég honlapján egyébként mindenkit megnyugtatnak afelől, hogy büdös DNS nem létezik, mindenki jó illatú parfümre számíthat.Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés