free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Használt csajok

HT         Címkék: csajok, előélet, függés, használt, hímtag 0 hozzászólás

Hímtagunk szerint egy idő után mindenki használt lesz, de ez nem jelent gondot azoknak, akik a használt csajokra gerjednek. Sorozatunk ötödik részében a nemi előélet és a függés kerül terítékre.

Annak ellenére, hogy mindenkinek jár a szexuális tapasztalatszerzés, a szexuális használtság szoros kapcsolatban áll a szűzességgel. Nagy szerencsénkre manapság nem kísért a szűzesség fantomja, a normális emberek többsége él ilyen-olyan nemi életet, nem jellemző a sírig tartó hűség, ér a szexuális szabadság, de egy használt csaj nem szűz. Mindenki használt lesz egy idő után, ki többé, ki kevesebbé, csak a szentemberek maradnak érintetlenek állítólag.

Nemi előélet, avagy történetek az exről

Egy stabil kapcsolat sarkalatos pontja az érintettek nemi előélete, viszont a szereplők döntése, hogy megbeszélik-e azt, de legtöbben nem kíváncsiak rá. Volt, ami volt fátylat rá alapon. Nekem ugyan van egy olyan férfiismerősöm, akinek a stabil csaja abból él, hogy pénzért árulja a szexuális szolgáltatásait, de jellemzően kevesek perverziója, hogy tágranyílt szemekkel, kipirult bőrrel, heves szívdobogással, és nyálcsorgatva hallgassák végig stabiljuk szexuális előéletéről szóló beszámolókat, esetleg közösen végignézzék az ex-stabillal készült erotikus házivideókat. A pasik jellemzően abban az esetben hajlandóak végighallgatni történeteket az exek szexéről, ha azok becsmérlőek. A legtöbb pasi hímgőgje csak az olyan típusú megnyilvánulásokat tűri, mint "A régi csávóm prűd volt, te szexi vagy. Vele nem is volt olyan élvezet a szex, de veled olyan tökéletes." Érthető, hisz mindenki szívesen veszi, ha dicsérik. Viszont senki sem követelheti meg senkitől, hogy elszámoljon a nemi előéletével. Ennek ellenére, minden pasi számára kellemetlen, ha egy nyilvános szórakozóhely illemhelyén olyan párbeszédnek véletlen fültanúja, hogy ki, mikor és hányszor rakta telibe a becses nejét vagy stabil kapcsolatát. A forró fejűbbek ilyenkor test-test elleni küzdelembe vezetik le az indulataikat, egyesek beadják a válókeresetet, vannak akik úgy tesznek, mintha semmit sem hallottak volna, és akadnak olyanok is, akik szimplán elsompolyognak.

Használt "holmik"

A féltékenység marhaság. Ennek ellenére persze mindenki félthet betegesen, de az exek iránti féltékenységre hajlamosak jobban teszik, ha alig használt csajt választanak életük párjául. Alap, hogy minden ribanc használt csaj, de nem minden használt csaj ribanc. Köztudott, hogy a maffiozók is szeretik a prostikat, de mégsem veszik feleségül őket, és egy normális pasi sem akarhat stabil kapcsolatot egy olyan csajtól, akin átment a fél magyar bulvármédia - amúgy meg csak a világsztárokkal érdemes dugni. Ahhoz, hogy valaki használt csaj legyen, nem kötelező szétpornózott bemondónőnek lennie, elég, ha településének legtöbb rosszfiújával összefekszik. A csajok nyilván tudják, sőt, hogy a pasik ugyanúgy, mint ők, kibeszélik a dolgot egymásközt, és ripsz-ropsz használt lesz az illető. Két csaj közül az a használtabb, aki több pasinak volt meg.

Használtcsajfüggők

Az emberek sokszínűségében az a klassz, hogy vannak használt csaj függő pasik, akik arra izgulnak, hogy mások stabil csajaiba szeretnek bele. Használtcsajfüggésről akkor beszélhetünk, ha például egy illető azért szeret bele egy nőbe, mert az egy bizonyos férfi exe, vagy elszereti a barátja csaját, vagy egy apa a fiáét, vagy egy báty az öccse fix nőjét, és a többi... Köztudott, hogy a szerelemnek parancsolni nem lehet, de elszeretni más csaját nem ér, főleg nem akkor, amikor egyébként is romokban hever a kapcsolat. Ennek ellenére a használtcsajfüggők speciális érzékkel bírnak, jellemzően akkor jelennek meg egy stabil kapcsolatban, amikor az éppen meginog, és kialakulhat a szerelmi háromszög.

Más csaját elszeretni nem ér

A használtcsajfüggőt az különbözteti meg az eseti kufircolótól, hogy valóban szerelmes a kiválasztottba, míg a kufírcoló azzal sem törődik, hogy például bosszúra használják fel egy hűtlenségi játszmában, mert nem motiválja szerelem, csak a kósza szex érdekli. Általában persze a csaj dönt, hogy a régi kapcsolatot folytatja, vagy esetleg beleugrik az újba, de egy használtcsajfüggő a legrosszabbul akkor jár, ha nem történik semmi. Viszont rámenni más csajára, legalább akkora hiba, mint halottnak hinni a házastársat és újranősülni.

 LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés