free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Számít a méret

Borsa         Címkék: dizájnstúdió, méret, moszkvai, tárgy, távirányító 0 hozzászólás

Egy moszkvai dizájnstúdió bebizonyította, hogy a méret igenis számít, már ami a távirányítókat illeti. Az általuk tervezett távkapcsoló segítségével ugyanis 100 tévécsatorna érhető el egyetlen nyomással.

Ha a kábeltársaságnál előfizettünk a legnagyobb csomagra, akkor már csak a távirányítón való kapcsolgatást kell győznünk. Egy orosz dizájnstúdió előrukkolt erre egy praktikus - és hosszú - megoldással.

Fél méter

A moszkvai székhelyű Art Lebedev dizájnstúdióról már többször ejtettünk szót itt, a Borsán: az ő produktumuk például az informatikai matrioska-baba vagy a programozható képernyőcskékkel ellátott billentyűzet is. Az ő tervezésük ez a fél méter hosszú távirányító is.

A Pultius névre keresztelt terméken az első 100 tévécsatornához mind-mind külön gomb tartozik, az e fölöttiek pedig egészen 399-ig pedig két gombnyomással hívhatók elő. A tárgy ráadásul még látványnak is remek, ugyanis a gombok a szivárvány színskáláját jelenítik meg. Egy ilyen távkapcsoló birtokában már tényleg csak annyi a dolgunk, hogy fejben tartsuk melyik csatorna, hányas programhelyen található...

A terméket egyelőre még nem gyártják, csak a prototípusa létezik. Ide kattintva teljes méretben megtekinthető.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Újrahasznosítva

Sok munkával újrahasznosított tárgyakból és bútorokból is stílusos otthont lehet varázsolni.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés