free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Képek ideje a Trafóban

Borsa         Címkék: ajánló, fesztivál, kortárs, multikulturális, trafó 0 hozzászólás

Novemberben ismét átmeneti otthont ad a TEMPS D’IMAGES Fesztiválnak a Trafó. Ez a multikulturális összejövetel már harmadszorra látogat meg minket, és akár szín szerint is választhatunk programot.

November 5-24. között újból tobzódhatnak a különleges produkciókra kiéhezett tánc-, film-, performansz- és zeneszerelmesek. A Trafó immáron harmadik alkalommal fogadja be a majd egy hónapos összművészeti fesztivált, ami izgalmas műfaji mixtúrákat ígér az érdeklődőknek.

A széles spektrummal rendelkező program jelentősen merít a képzőművészet, a videó- és digitális technikák eredményeiből, ami teljesen új utakat is generál az előadó-művészetek eddigi egynemű tereibe. Az események műfajilag rendkívül tág ívet írnak le: színház, tánc, opera, filmvetítés, installáció, koncert, kiállítás, térspecifikus események, cirkusz - illetve ezek ötvözete, de minden bemutatónak szerves része a mozgókép.

Elképesztő stíluskavalkád művészeti ínyenceknek

Emellett a fiatal szakmabeliek is lehetőséget kapnak tapasztalatszerzésre egy meghatározott idejű, konkrét térben zajló, adott költségvetésű előadás létrehozására, és annak közönség előtti megmérettetésére.

De nem kell szakértőknek lennünk, hogy az elképesztő kínálatból kiválaszthassuk a habitusunknak, vagy hangulatunknak legmegfelelőbbet, mert a szervezők ránk, szimpla műkedvelőkre is gondoltak. Az összes program színekkel jelölt, amik alapján gond nélkül eligazodhatunk a sűrűben; a kék programok a vidám, könnyed kikapcsolódást keresőknek ajánlhatók, a narancsszín a merészebb, újfajta látószöget keresőknek, a piros pedig az abszolút mélyvíz, ami új típusú, bizarr megoldásokat ígér a konvencionális formákra is.

A Trafón kívül a Művész Mozi, a Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár, a MU Színház, a Flórián Műhely és a SÍN Kulturális Központ is helyet ad a programoknak.

Bővebb információ a Trafó honlapján található.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Megszületett...

A zeneiparnak új hercegnője lett: Beyonce és Jay-Z hétvégén világra jött kislányát máris mindenki imádja.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés