free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Tekerj Chanelen!

Borsa         Címkék: chanel, divatház, kerékpár, luxus, sport 0 hozzászólás

A Chanel divatház még idén, karácsony előtt piacra dobja nyolcsebességes, városi luxuskerékpárját. Ezzel szándékoznak kivenni részüket a globális felmelegedés elleni harcból.

A Chanel divatház - mint ahogy arról már mi is írtunk korábban - időről időre sporteszközöket is piacra dob. A kínálat ezúttal biciklivel bővül. A cég ezzel akarja felhívni a figyelmet a globális felmelegedés elleni harc fontosságára, továbbá Coco Chanel emléke előtt is tisztelegnek a termékkel, hiszen a legendás tervezőnő állítólag nagyon szeretett biciklizni.

Férfi váz, nőknek

A Chanel, Karl Lagerfeld által tervezett, városi luxusbringája a cég többi sporteszközéhez hasonlóan, decens fekete-fehér színben készül. A nyolcsebességes kétkerekűn természetesen szerepel a divatház legendás dupla C-s logója is. Bár a biciklit a hírek szerint elsősorban nőknek szánják, ennek némileg ellentmond, hogy férfi vázas.

Puritán elegancia két keréken

A kerékpár a Chanel 2008-as tavaszi-nyári kollekciójának része, de már idén, a karácsony előtti hetekben kereskedelmi forgalomba kerül, méghozzá limitált szériában. Az ára 12 500 dollár lesz.

(Forrás: Trendhunter)LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés