free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Használt pasik

HT         Címkék: értekezés, használt, hímtag, pasik, szakítás 0 hozzászólás

Hímtagunk a férfiak életük nőjével történő szakítás okozta elhasználtságról értekezik. Szerinte az első szakítás után a pasik többsége többet foglalkozik az öngyilkosság gondolatával, mint a péniszével.

Nagy szerencsénkre már Zámbó Öcsi is megmondta egyszer, hogy mindannyian használtak leszünk. Használt lesz mindenünk. A szerelmünk, a bánatunk, a házunk, a kertünk, és az idegrendszerünk is. Mindenkit elhasználnak a megalkuvások, a kibékülések, az újrakezdések. És akkor is használódunk, amikor szakítunk. Az életük nőjével szakító pasik is használtak lesznek. A használt csajok után, következzenek a használt pasik.

Jeff Buckley: Halleluja

Válási seb

Szakítás alapján kétféle embertípus él a Földön: vannak, akik szakítottak, és vannak, akik majd szakítani fognak. Annak ellenére, hogy bíróságon is lehet szakítani, csak ott válópernek hívják, aki sohasem vált el élete nőjétől, az szakításból még szűz. Az elválás világszerte ismert jelenség. A földlakók nagyrészénél olyankor szokott bekövetkezni, amikor a stabil kapcsolatban például rossz rutinok, beidegződések alakulnak ki, vagy a kommunikációban hazugságok és elfojtott indulatok jelennek meg. A szakítók jellemzően egy időre kiábrándulnak a szerelemből. Egy szakító kiábrándultsága legalább annyira állandó, mint annak a fehéregérnek a félsze, akit a tudósok elektromos áram segítségével tanítottak meg késsel-villával enni. És a tudomány nevében sokkolásos technikával tudatosították benne minden egyes alkalommal, amikor rosszul döntött, hogy rossz evőeszközt használt volna az aktuális ételhez. Rossz eszköznél áramütés, jó eszköznél nem. A fehéregérben a többezredik sikeres evőeszköz választás után is ott volt a félsz az áramütéstől, ugyanúgy ahogy egy szakító is kiábrándul, és sérült marad visszacsinálhatatlanul. A seb begyógyul, de a heg ott marad. Nincs az az antimemóriaszer, ami kitörli egy elválás emlékeit.

Az mindegy, hogy kinek és ki előtt fogadott örök hűséget, de élete nőjének elvesztése még a Földkerekség Legkeményebb csávóját is elérzékenyíti. Alap, hogy egy pasinak a szakítás napján ér lerészegedni, és kötelező megdugni egy csajt. Az aktushoz célszerű teljesen ismeretlen célszemélyt választani, viszont nem ér az ex klónjával szexszelni az első facér éjszakán. Annak a csajnak, aki egy aznap szakító pasival bonyolódik eseti szexbe, nem érdemes hosszútávra tervezni. Ha egy pasi nem egy másik csaj miatt szünteti be addigi stabil kapcsolatát, hanem lapátra került, vagy közös megegyezésre végződik be a frigy, akkor szakítás után jellemzően háromféle módon viselkedik:

Kétségbeesett pasi

A szakítási szüzességét elvesztő pasik többsége az első szakítás után többet foglalkozik az öngyilkosság gondolatával, mint a péniszével. Első szakításnál ér sírni, de utána meggondolandó. A csajokkal ellentétben, a pasiknak egész életükben csak egyszer fáj igazán a szakítás. Egy pasinak, mégha rendelkezik is szakítási tapasztalatokkal, akkor is az az elválás a legkínzóbb, amikor először veszíti el élete nőjét. Még a tapasztalt szakítókat is megviseli az ilyen típusú elválás, pedig ők már tudják, hogy semmi értelme szenvedni. Az eddig még soha nem szakítók megnyugtatására közlöm, hogy minél gyakorlottabb szakítóvá válik egy illető, úgy csökken a szakítási fájdalomküszöbe is. A friss szakítás kétségbeesése pár napig jellemző, egy hét után azért egy kezdő szakítónak is illik észre vennie, hogy nem jött el a világvége.

Még nem tudja, hogy nem ez a világ vége...

Vad pasi

Egyetlen csaj se tervezzen családalapítást, amikor stabil kapcsolatot megszakító pasival keveredik nemi aktusba. A frissen szakított és már nem kétségbeesett pasi rendszerint belehasít az éjszakába. Szórakozni kajtat. Gondolkodás nélkül csajozik. Élvezi a szabadságot. Önbizalomnövelő szextevékenységet űz. A vad pasi az elkötelezettségektől ódzkodó csajok számára ideális szexpartner. Viszont vannak pasik, olyanok akik nem tudják normálisan feldolgozni életük nőjének elvesztését, és ezért minél több csajjal próbálnak szexuális viszonyt létrehozni. A szexük öncélú, általában a bosszúról szól. Csajoknak erősen nem ajánlott az ilyen típusú férfiakba belehabarodni.

Facér pasi

A csajokkal ellentétben a tapasztalt szakító pasik szenvedésmentesen ábrándulnak ki a kósza dugások idegenségéből, és a személytelen szexdőzsből. A gyakorlott szakító pasikra nem jellemző a szakítás utáni szenvedés, önvád, nem gyászolják a veszteségüket, és nem kínlódnak hosszú hónapokig. A vad időszak után szenvedés nélkül válnak újra facérrá. És annak ellenére, hogy egy új stabil kapcsolat mindig az optimizmus győzelme a tapasztalat fölött, az élete nőjét elvesztő facérrá vált illetőből szerelmest csinálni igazi kihívás minden csaj számára.

HTLÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés