free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Fitymaháború

Krisztina O'Brien         Címkék: férfi, fityma, háború, körülmetélés, megoszt 0 hozzászólás

Van olyan férfi, aki ragaszkodik hozzá és meg nem válna tőle, más egyenesen gusztustalannak látja. A fitymakérdés mindig érzékenyen érintette és megosztotta a férfiakat, de a nőknek sem mindegy.

Az angol Sunday Times Style magazinja húsba vágó kérdést boncolgatott a hétvégén. Egyesek gusztustalannak tartják a férfi nemi szervet takaró előbőrt, a fitymát. Mások barbárságnak az eltávolítását, a körülmetélést. Nekünk nőknek sem mindegy; a fityma nélküli férfiak átlagosan négy perccel tovább bírják az ágyban.

Higiénia kérdése

A körbemetélés Amerikában természetes és egyértelmű higiéniai cselekedet. Az általános megítélés, hogy a fityma koszos, és teljességgel haszontalan bőrdarab, ami leprához hasonlatos kórokozókat melenget, amelyektől aztán tutira leesik az egész "szerkezet". Utoljára Tarzannak volt még ilyen felesleges bőrdarabkája. Ma az amerikai férifiaknak több mint 70%-a körbe van metélve. Így, ha az amerikai csajok bőrrel takart makkot látnak, sikítva elrohannak, a pasik pedig kíváncsi tekintetekkel méregetik azt, akit nem csupasz makkal látnak a piszoár mellett. Sokuk csak a Discovery csatornán látott ilyesmit, vagy a lengyel, a német és az orosz pornófilmekben, amelyek a fityma jelenléte miatt, csakis a perverz/bizarr kategóriában futhatnak Amerikában.

Vágni vagy nem vágni?

A metélés dolgát pedig az angol Viktória királynő vezette be itt Európában, Őfelségének az a kényszerképzete támadt, hogy az angolok elődei az Izrael királyságát képező tíz törzs egyikéből származnak. A zsidóknál hagyományos metélést azután mindegyik fián elrendelte, és az arisztokraták körében hirtelen minden metéletlen hímtag kétes származást jelentett. A megkülönböztetés ilyen módja azután innen utazott Amerikába. Itt 1950 környékén John Harvey Kellogg, karolta fel az ötletet, azt az abszurd elképzelést terjesztve, hogy a metélés megállítja az önkielégítést, ami pattanásokat és elmezavart okoz. A doktor/sarlatán nyilván egy kicsit több étert szívott a kelleténél, de az amerikai középosztály bedőlt neki, és úgy megijedt, hogy fiaikból retardált, maszturbáló majmok lesznek, hogy az akkor született fiúk 90%-át megcsonkították a születését követő hetekben.

Rémület az arcokon

Ezért van az, hogy a millennium előtt született - ám valamilyen csoda folytán mégis ép pénisszel maradt - Nicolas Cage, Emilio Estevez, Leonardo DiCaprio vagy éppen Keanu Reeves mind a mai napig hímtagjukat féltő, és a fitymamegtartás jogáért harcoló "forradalmár" csoportok hősei lettek. Ezekből a csoportokból van bőven, a Buff, amit nagyjából a Jövő Fitymáiért Egyesülőkként fordíthatunk, és a Metéletlenek Információs Centruma (Uncirc), az eljövendő nemzedékek megcsonkítása ellen emel szót. 1989-től már létezik a Norm is, a Férfiasságot Helyreállítók Nemzeti Szövetsége, akik kutatásokat támogatnak, amelyek különböző módszerekkel, megpróbálják rekonstruálni a megcsonkított testrészt. A tudomány még nem fejlődött akkorát, hogy a megrövidített bőrt vissza tudja növeszteni, de a maradék bőrke gyengéd, és speciális nyújtogatása egy természetesebb kinézetű péniszt adhat, annak aki erre vágyik.

Nem véletlenül nőtt az oda

A fitymának ugyanis van funkciója. Vigyáz a makk érzékenységére, ezáltal a szex sokkal élvezetesebb annak a hímnemű egyednek, akinek bőre óvja a makkban helyet foglaló idegvégződéseket, hogy azok ne égjenek ki ideje korán a nadrághoz dörzsölődés miatt. Ha ez tényleg így van, lehetséges, hogy Mick Jagger mára már impotens? El sem tudjuk képzelni apáink csőnadrágos korszakában vajon meddig tartott a tili-toli, mire a megkérgesedett nemszerv végre elsült? Persze az is lehet, hogy az volt az igazi dolce vita. Megoldás arra, hogy szexpartenerünk ne azelőtt süljön el, mielőtt az előjáték szót kimondhattuk volna. A nézetek bizonyára megoszlanak.

Nagy üzlet a babafityma

Mindenesetre a levágott bébi fityma ipari felhasználása kitűnő üzlet. A Norm angol weboldalán a következő olvasható: "A 80-as évek óta több magán kórház levágott fityma darabokkal látja el a privát biológiai kutatólaboratóriumokat és gyógyszeripari cégeket, amelyeknek emberi szövetekre van szüksége a kutatásaihoz. A fityma kelendő dolog a kereskedelmi cégeknél, és a körbemetélt bébik előbőrével való kereskedelem multimillió dolláros üzlet."

És hogy ez mennyire így van, azt bizonyítja az egyik méregdrága arckrém a SkinMedicana, amelyik arat az amerikai piacon, és egy olyan komponenst tartalmaz, amelyiket gyermek fitymából állítottak elő. Nem árt ezen elgondolkozni mielőtt a drogériában bedőlünk a következő ránctalanítást ígérő tégelynek.

 LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés