free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Koponya bonbon

Borsa         Címkék: amerikai, bonbon, csokoládé, extravagáns, koponya 0 hozzászólás

Egy amerikai csokoládéüzem extravagáns, koponyát formázó bonbonokat dobott piacra. Aki mindhárom változatát meg szeretné kóstolni, tizenhatezer forintnak megfelelő összeget kell kifizetnie.

A halálfej motívum továbbra is, masszívan tartja magát a divatban, és bár valószínűleg legalább annyian kiűznék, mint ahányan marasztalják, már a bonbonosdobozban is ott figyel.

Elegáns

A kézzel készített csokoládék gyártására szakosodott, los angelesi illetőségű Valerie Confections terméke a Mori ex Cacao névre keresztelt koponya bonbon. Az édességből háromféle változat létezik: chilis, cseresznyés-fehércsokis és karamellás ízesítésű. A bonbonok külön, darabonként 40 dollárba (nagyjágól 7 ezer forint) kerülnek, a mindhárom félét tartalmazó csomag ára 95 dollár (vagyis közel 16 ezer forint).

Morbid édesség

Szó se róla, a termék igazán elegáns - ennyi pénzért mondjuk legyen is az. Az pedig, hogy szívesen beleharapnánk-e egy ilyen koponyába, és ha igen, akkor az arc vagy inkább a fejtető felől kezdenénk meg a csemegét, már nyilván egyéni ízlés kérdése. Ja, és kár, hogy az "enni vagy nem enni?" mondatocska már olyan elhasznált. Pedig ide éppen passzolna.

(Forrás: Notcot)Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés