free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Ölelkezős ruhák

Borsa         Címkék: andalgás, ölelkezős, összeillő, pároknak, ruhák 0 hozzászólás

Egy angol cég szerelmeseknek való ruhákkal rukkolt elő. A ruhadarabok részeit úgy alakították ki, hogy ideális legyen az összekapaszkodva andalgáshoz, míg a pár valamelyik tagjának el nem fárad a karja.

Úgy tűnik, terjed az összetapadt bodobácsok ihlette divat. A nemrégiben általunk is bemutatott kétszemélyes kesztyűkhöz hasonló ötleten alapuló ruhákkal jelentkezett egy angol dizájnercég.

Edényfogó

A brit Insight Outsight produktuma a "For Me For You" névre keresztelt kollekció, összesen két darabból áll: tartalmaz egy piros női melegítő felsőt és egy sötétkék férfi farmert. Ezekben a ruhadarabokban az az extra, hogy a melegítő felső bal vállrészéhez került egy leginkább konyhai edényfogó kesztyűre emlékeztető zseb, míg a nadrágnak a jobb farzsebét alakították ki ilyen módon.

Beépített edényfogó

A cuccok rendeltetésszerű használata esetén tehát férfi a bal oldalán haladó nőt bal karjával átkarolva pihentetheti a beépített kesztyűben a bal kézfejét, míg a nő ugyanezt teheti a férfi farzsebében az ellentétes kezével. Már csak az a kérdés, hogy mi van akkor, esetleg elzsibbad a karjuk, és oldalt váltanának...

A termék egyelőre még nem került kereskedelmi forgalomba, csak egyéni megrendelésre gyártják.

(Forrás: Trendhunter)Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés