free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Élet egy luxusvécében

Borsa         Címkék: ház, koreai, luxus, meglepő, vécé 0 hozzászólás

Egy idős, koreai milliomos 1,6 millió dollárért építtetett magának vécécsésze alakú luxusházat és abban szándékozik leélni élete hátralévő részét. Mindennek ráadásul teljesen érthető oka van…

Sim Jae-Duck, egy 74 éves koreai férfi annak idején egy vécében látta meg a napvilágot, majd felnőttként fürdőszoba-felszerelések gyártásából gazdagodott meg és nem mellesleg ő a World Toilet Association elnöke is. Ilyen körülmények között talán nem is annyira furcsa, hogy élete hátralévő részét egy vécécsésze alakú luxusházban szándékozik leélni.

Megfogadta a tanácsot

“Szándékos volt. Az anyám az ő anyjától kapott tanácsot fogadta meg, mely szerint azok, akik egy illemhelyen születnek, hosszú életűek lesznek” - nyilatkozta a sajtónak Jae-Duck. “A vécéket egykor büdös és piszkos helyeknek tartották, de ma már ez nem így van. Úgy kell kezelnünk ezeket a helyiségeket, mint az emberi egészség szentélyeit” - jegyezte meg.

Kipróbálható

Az idős milliomos Szöulban építette meg a 400 négyzetméteres, vécé alakú luxusházat, melynek értéke nem kevesebb, mint 1,6 millió dollár. Az ingatlanban nem meglepő módon helyet kapott egy olyan mellékhelyiség is, mely a ma elérhető legkorszerűbb technológiával van felszerelve.

Jae-Duck úgy döntött, hogy mielőtt ő beköltözne a házba, néhány hónapig másoknak is lehetővé teszi, hogy kipróbálják, milyen az élet egy luxusbudiban. Épp ezért házat 2007 november 11-től napi 50 ezer dolláros áron bárki kibérelheti. Az ebből befolyt összeget jótékony célokra fordítják majd.Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Újrahasznosítva

Sok munkával újrahasznosított tárgyakból és bútorokból is stílusos otthont lehet varázsolni.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés