free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Élet egy luxusvécében

Borsa         Címkék: ház, koreai, luxus, meglepő, vécé 0 hozzászólás

Egy idős, koreai milliomos 1,6 millió dollárért építtetett magának vécécsésze alakú luxusházat és abban szándékozik leélni élete hátralévő részét. Mindennek ráadásul teljesen érthető oka van…

Sim Jae-Duck, egy 74 éves koreai férfi annak idején egy vécében látta meg a napvilágot, majd felnőttként fürdőszoba-felszerelések gyártásából gazdagodott meg és nem mellesleg ő a World Toilet Association elnöke is. Ilyen körülmények között talán nem is annyira furcsa, hogy élete hátralévő részét egy vécécsésze alakú luxusházban szándékozik leélni.

Megfogadta a tanácsot

“Szándékos volt. Az anyám az ő anyjától kapott tanácsot fogadta meg, mely szerint azok, akik egy illemhelyen születnek, hosszú életűek lesznek” - nyilatkozta a sajtónak Jae-Duck. “A vécéket egykor büdös és piszkos helyeknek tartották, de ma már ez nem így van. Úgy kell kezelnünk ezeket a helyiségeket, mint az emberi egészség szentélyeit” - jegyezte meg.

Kipróbálható

Az idős milliomos Szöulban építette meg a 400 négyzetméteres, vécé alakú luxusházat, melynek értéke nem kevesebb, mint 1,6 millió dollár. Az ingatlanban nem meglepő módon helyet kapott egy olyan mellékhelyiség is, mely a ma elérhető legkorszerűbb technológiával van felszerelve.

Jae-Duck úgy döntött, hogy mielőtt ő beköltözne a házba, néhány hónapig másoknak is lehetővé teszi, hogy kipróbálják, milyen az élet egy luxusbudiban. Épp ezért házat 2007 november 11-től napi 50 ezer dolláros áron bárki kibérelheti. Az ebből befolyt összeget jótékony célokra fordítják majd.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Újrahasznosítva

Sok munkával újrahasznosított tárgyakból és bútorokból is stílusos otthont lehet varázsolni.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés