free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Harmincasok parái

HT         Címkék: csajok, harmincas, hímtag, okok, parák 0 hozzászólás

A harmincas csajok nem szívelik huszonéves nemtársaikat, pláne, ha stabil kapcsolatuk pont egy ebben a korban lévő nő miatt hagyja el őket. Hímtagunk szerint nem ez az egyetlen ok. Talált még...

Száz éve még csak kevesen választottak párt maguknak a saját korosztályukból, manapság viszont már évtizedes hagyománya van a generáción belüli stabil kapcsolatoknak. Ennek ellenére szép számmal akadnak olyan csávók, akik harmincon túl elhagyják a velük egyidős stabil csajukat egy huszonévesért. De a harmincas csajok nem csak ezért nem szívlelik a huszonéves nemtársaikat. A teljesség igénye nélkül négy ok következik, hogy miért nem bírják a harmincas csajok a huszasokat.

Szex

Egy harmincas csaj lehet érzéki és szexi, tökéletes alakú, és csinosan öltözködő, de sohasem lehet már huszonéves. Napjainkban a harmincas csajokról készült pornófilmeket az érett hölgyek polcára teszik a szexshopokban, és egy harmincéves csaj számára nem elhanyagolható tényező, ha egy tizenéves fiú szexuális tapasztalatszerzés céljából érdeklődik iránta. A huszasokkal ellentétben egy harmincas csaj már biztosan megtanult szexelni, és tisztába került azzal a ténnyel, hogy már nem tini, és egyre több időt vesz igénybe például az, hogy elhitesse a pasikkal, hogy még üde a bőre. A huszonéves csajok kevésbé elhasználtak szexuálisan. Egy harmincas csaj tapasztalt, de nem öreg szexelő, viszont kevésbé vonzó, mint egy huszas. A harmincéves csajok közül sokakkal megesik, hogy kikerülnek korosztályuk ellenkező neműinek érdeklődési köréből. Tény, hogy egy huszonéves csajnak nagyobb az esélye arra, hogy letapizzák, amikor tömegközlekedik, mint egy harmincasnak. Ennek ellenére a huszon és harmincéveseket ugyanúgy fenyegeti annak a veszélye, hogy korosztályuk pasijai fiatalabb kiadás után néznek. Ráadásul a csajok többen vannak.

Szerelem

A legtöbb csaj harmincéves koráig átesik első szerelmi válságán, kevés az olyan csaj, aki a harmincas éveiben éli meg élete első nagy szakítását. Egy huszonévessel ellentétben, egy harmincas csaj már nem lehet naívan szerelmes. A huszonéves szerelmes csajok évekig elhiszik maguknak, hogy szeretetreméltó a pasijuk, hiába mondja nekik bárki, hogy a pasi faszkalap és/vagy kihasználja és/vagy drogozik mellette és/vagy félrekúr és/vagy bárakármi, de egy huszonéves csaj jellemzően még naívan szeret. Egy harmincas csaj már megfontoltabban lesz szerelmes, ha egyszer már csalódott egy stabil kapcsolatban, akkor soha nem felejtve szomorú tapasztalatait, jellemzően bele sem vág egy bizonytalan kimenetelű szerelembe, mert csak a biztos érdekli.

Gyerek

A huszonéves csajoknál nem elsődleges életcél az önreprodukció. Emiatt is olyan népszerűek a harmincas pasik között. Manapság a huszas csajok nem hajlandóak az anyjuk nyakára szülni, inkább úgy tervezik, hogy negyvenévesen viszik a gyereket az óvodába. Viszont egy stabil kapcsolatban harminc körül kikerülhetetlen beszédtémává válik a gyerekvállalás. Ez gyakran a stabil kapcsolat megszakadását eredményezi. Ilyenkor a harmincas csajok gyakorta vádolják pasijukat a „rádpazaroltam a fiatalágomat.“ közhelyes szófordulattal. Ha egy csaj harmincon túl új stabil kapcsolatot kezd, akkor feltételezhető a családalapítási szándék.

Pénz

Annak ellenére, hogy a harmincas csajok a huszonévesek elől foglalják el a zsíros állásokat, mindannyian vágynak arra, hogy anyagilag függetlenül, senkinek sem kiszolgáltatva, saját erőből boldoguljanak. És az is jellemző rájuk, hogy például nem bíznak eléggé államunk családtámogatási rendszerében és megfelelő anyagiakkal bíró pasit igényelnek a gyerekvállaláshoz.

Amikor egy generációs stabil kapcsolatban megérkezik a gyerekáldás, és a csávó szülés után mindenféle indokokra hivatkozva lekoccol és magára hagyja a kismamát például egy fiatalabb kedvéért, majd szintén mindenféle indokokra hivatkozva visszakuncsorog a gyerekéhez és annak anyjához, jobb, ha tudja, hogy az elhagyási akciója sohasem lesz megbocsátva.

 LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés