free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Spice Girls a Tesco-ban

Borsa         Címkék: bútorkollekció, celebtermék, giccs, modern, 0 hozzászólás

A Spice Girls hamarosan nem csak a színpadra, hanem a celebtermék-iparba is visszatér: jövőre saját nevükkel fémjelzett bútorkollekcióval jelentkeznek. Célcsoport: a giccset kedvelő modern nő.

A hamarosan visszatérőturnéra induló Spice Girls - nem meglepő módon - a celebtermék-iparból is ki akarja venni a neki járó részt. Az popegyüttes jövőre, saját nevével fémjelzett bútorkollekcióval jelentkezik.

Leopárdminta a modern nőnek

Az asszonycsapat nemrégiben egy norvég bútoripari céggel írt alá megállapodást, amelynek értelmében egy, az együttes tagjainak irányítása alatt luxus bútorkollekció készül majd, amit az igazán modern nőknek szánnak. Azt ígérik, a kollekcióban lesznek például leopárdmintás székek, virágmintás kanapék és színes tükrök is. Szerintünk - így látatlanban -, elég giccses lesz. Mindezért cserébe egyébként a hölgyeknek fejenként 2 millió dollár vándorol a bankszámlájára.

Asszonycsapat

"A tagok mindegyikében van valami egyéni. A vállalat meg van győződve arról, hogy mindannyian tudnak valami egyedit hozni a bútoriparba. Biztosak vagyunk abban, hogy mérhetetlenül sikeres lesz a csapat nevével fémjelzett kollekció.” - nyilatkozta a bútorgyár képviselője egy angol lapnak.

A Spice Girls a napokban egy másik céggel is megállapodást írt alá: a Tesco új reklámkampányának arcai lesznek. Na, ez.

Forrás: http://www.glamboulevard.com/Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Újrahasznosítva

Sok munkával újrahasznosított tárgyakból és bútorokból is stílusos otthont lehet varázsolni.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés