free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Cicanadrágot csak ésszel!

Borsa         Címkék: cicanadrág, divat, reneszánsz, tanácsok, viselés 0 hozzászólás

A cicanadrágok reneszánszukat élik napjainkban, nem is olyan régen szinte csak edzés vagy táncpróba közben hordtuk ezeket a darabokat, most viszont már az a kérdés, hogyan és mikor ne viseljük őket.

Nem tagadjuk, nagyon kényelmes viselet és bármilyen szoknyát, ruhát vagy rövidnadrágot fel lehet velük dobni, de ha nem jól választjuk ki színét és hosszát, akkor inkább egy próbáról kiszabadult balerinára fogunk hasonlítani, nem pedig egy dögös trendi nőre. Ezek a nadrágok leginkább vékonylábú lányoknak állnak jól, hiszen kihangsúlyozzák a lábat, és ha van, akkor sajnos egy-két hibát is kiemelnek.

Alapszabályok

Az alapszabályok nem sokban térnek el azoktól, amelyeket a többi harisnyánál be kell tartani. A vastagabb leggings-ek előnyösen formázzák a lábat és elrejtik az esteleges kisebb hibákat, azonban ebből sem ajánlott fehéret választani, mert az előnytelenül megvastagítja a lábat, még a vékonyat is.

Rövid láb, vastag comb

Ha valakinek rövid a lábszára, akkor az kerülje a közvetlenül térd alatt végződő darabokat, mert azok optikailag még inkább rövidíteni fogják a lábát. Ha pedig a combotok vastagabb egy kicsit, akkor a legjobban a sötét, egyszínű, lábfejnélküli harisnyák fognak állni. A mintásokat egyébként is félve ajánljuk, ha valaki mégsem tud nekik ellenállni, akkor inkább harisnyát válasszon, mert akkor a hibázási lehetőség kisebb. A csipke szegélyes nadrágokkal pedig jobb vigyázni, mert megvastagítja a lábszárat, ezért sokaknak előnytelen, és ha nem jól kombináljátok, akkor inkább fog egy hosszú bugyira hasonlítani, mint leggings-re.

Csak óvatosan a mintákkal és a vad színekkel

Ha rövidnadrággal hordjátok, figyeljetek arra, nehogy jégeralsóra emlékeztessen a macskanadrág, ezért ez a kombináció leginkább a nagyon rövid nadrággal lehet befutó. Semmiképpen ne hordjátok ceruzaszoknyával, mert nincs az a formás láb, ami ebben az összeállításban valóban szépnek hatna. Kosztümmel pedig tilos hordani, reméljük, hogy rendszeres Borsaolvasóknak már nem kell megmagyarázni, hogy miért. A csipkés darabok igazán szexik lehetnek, de ezeket szigorúan tűsarkúval kombináljátok - kivéve akkor, ha Lolitának akartok öltözni -, és figyeljetek a szoknyahosszra, mert könnyen lehettek dögös helyett közönségesek, azt pedig jobb elkerülni.

A tuti

A legnyerőbb összeállítás, ha a cicanadrágot A-vonalú miniruhával hordjátok, de ebben az esetben is figyeljetek arra, hogy ruha legyen és ne tunika, mivel utóbbi sok esetben szabadon hagyja a popsit. Mivel akár tetszik, akár nem, ez a fajta nadrág mégis csak egy lábfej nélküli harisnya, nem igazán mutat majd jól a láthatóvá váló fenék. Merészebb lányok nyugodtan vegyenek egy számmal nagyobb méretet, nem kell félni, nem fog rajtatok lógni. Ha ilyet vesztek, akkor húzzátok le egészen a lábfejetek közepéig és így vegyétek fel a tűsarkútokat, ez a megoldás kiemeli a rüsztötöket, annak pedig egyetlen férfi sem fog tudni ellenállni. Az viszont tényleg fontos, hogy elég hosszú legyen a harisnya szára, különben előbb-utóbb ki fog csúszni a cipőtökből.

Így dögösen fest, de nem éppen téli viselet

Egyet viszont mindenképpen érdemes tisztázni: a lábfejnélküli harisnya (cicanadrág) nem téli viselet, ezek leginkább tűsarkúval, balerina cipővel és papuccsal mutatnak jól. Ezeket pedig télen nem hordjuk. Igaz, hogy több külföldi divatház előszeretettel mutatott be a téli kollekciójában rövid ruhát, cicanadrággal és cipővel kombinálva, ami kétségtelenül nagyon dögösen fest, de cseppet sem meleg, ezért ha semmiképpen nem tudtok ennek a kombinációnak ellenállni, akkor csizma helyett válasszátok az autótokat, vagy pedig taxit. A másik megoldás az önmelegítős cipőbetét, amelynek beszerzési helyéről az esetleges vadászismerőseitektől kaphattok bővebb információkat. Ha pedig valakinek még van holdjáró cipője elfekvőben, az is bátran felveheti, így nem kell a felfázástól tartania, főleg azért nem, mert egy ilyen összeállításban tényleg nem ajánlott kilépni az utcára.

Saját stílusszakértőt a Borsaolvasóknak! A Ruhás Lányoktól lehet kérdezni. A Ruhás Lányok segítenek öltözködni. A Ruhás Lányok megmondják, hogy mit igen és mit ne. Mindezért csak annyit kell tenned, hogy az alábbi címre megírod a problémádat, küldesz egy egészalakos fotót és vársz türelemmel, hogy hívjunk. Mert hívunk, mindenki sorra kerül. Előre, az ízléses öltözködésért! Írj nekik bátran: szerkesztoseg@borsa.hu

Legyetek észnél!

Be kell vallani, hogy ezek a darabok akkor sem elég melegek ebben a farkasordító hidegben, ha veszünk alá testszínű harisnyát. Ezért bármennyire is megszerettük a cicanadrágokat az elmúlt években, télre inkább tegyük őket félre és cseréljük le a vastagabb harisnyákra.

Ruhás LányokIlyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés